Ce familie frumoasă avea Bogdan, medicul din Timişoara care şi-a luat viaţa. "Una dintre marile mele iubiri"

+3 click pentru
galerie

Ce familie frumoasă avea Bogdan, medicul din Timişoara care şi-a luat viaţa. "Una dintre marile mele iubiri" © Foto: Facebook

Un cunoscut medic stomatolog din Timişoara şi-a pus capăt zilelor în urma unor probleme întâmpinate în cuplu. Familia nu îşi explică felul în care Bogdan Chiveşescu a fost atât de afectat încât să apeleze la gestul extrem.

În plus, Bogdan avea o familie superbă, o soţie frumoasă şi un copil extraordinar. Din ultimul mesaj postat pe reţelele sociale, familia a înţeles că între el şi soţia sa, Raluca, au fost probleme destul de serioase, iar aceasta nu s-ar mai fi implicat suficient pentru susţinerea familiei.

Raluca şi Bogdan aveau împreună un băieţel de grădiniţă, pe care tatăl său îl iubea enorm. Ba chiar şi în imaginile de pe reţelele sociale se poate vedea că medicul era foarte apropiat de copilul lui, cu care avea o relaţie incredibilă. "Una dintre marile mele iubiri", a scris Bogdan la una dintre imaginile postate cu cu micuţul lui pe Facebook.

Mesajul de adio al lui Bogdan, înainte de a se sinucide

"Mie ce îmi mai rămâne? Să mă uit la tine cum îți neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru că ești prea ocupată să te distrezi? Chiar crezi că sunt atât de prost? Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător!", a scris medicul stomatolog, pe Facebook.  

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro