Bogdan este eroul a sute de mii de români. El transmite mesajul autorităților celor mai puțin norocoși. „Mulțumim!”

Bogdan este eroul a sute de mii de români. El transmite mesajul autorităților celor mai puțin norocoși. „Mulțumim!” © Facebook

După o zi grea, în care s-au anunțat primele trei decese cauzate de coronavirus pe teritoriul României, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a apărut o „doză” de speranță: povestea lui Bogdan, tânărul de 31 de ani care le transmite celor mai puțin norocoși, în această perioadă, mesajul autorităților. 

Pe Bogdan l-ați văzut în transmisiunile live ale conferințelor de presă ținute la MAI în contextul epidemiei de coronavirus. Un tânăr în ai cărui ochi se citește speranța, Bogdan este cel care stă aproape de camerele de filmat ale televiziunilor și transmite mesajele autorităților celor cu dificultăți de auz.

„Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz”, se arată în postarea MAI.

Tânărul de 31 de ani face totul simplu, umil, fără să aștepte în schimb decât ca întreaga populație să respecte recomandările autorităților. De ce? Din dragoste pentru țară, spun reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

„Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:
- Vă mulțumesc!
- Pentru ce, Bogdan?
- Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.
- Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.
- În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!
- E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?
- Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!
Dar noi am auzit doar "Data viitoare", din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.
El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism. 

Mulțumim, Bogdan!”, apare în mesajul transmis pe Facebook.

Mulțumim și noi, Bogdan! Mulțumim eroilor ca tine! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro