Familia lui Bogdan Marghiol are nevoie de ajutor, după ce tânărul a murit în Turcia: "Nu ne așteptam la o asemenea pierdere!"

Familia lui Bogdan Marghiol are nevoie de ajutor, după ce tânărul a murit în Turcia: "Nu ne așteptam la o asemenea pierdere!" © Facebook

Familia lui Bogdan Marghiol trece prin clipe groaznice, după ce tânărul s-a stins din viaţă într-o clinică din Turcia. După câteva luni de tratament, timp în care oamenii au ajutat şi au donat, apropiaţii lui mai au un hop.

Familia lui Bogdan Marghiol are nevoie de bani pentru repatrierea trupului neînsufleţit al lui Bogdan Marghiol. 

"Bună seara, dragii mei! 
După ce v-am dat astăzi o asemenea veste tristă, care pentru mine reprezintă o durere imensă și de nedescris, vreau să apelez încă o dată la ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră!
Pentru necunoscători, bunul meu prieten Bogdan Marghiol, care astăzi 11.04.2019, a devenit înger, a fost transportat de urgență, în urmă cu câteva zile la spitalul din Turcia, acolo unde, cu puțin timp înainte suportase o intervenție chirurgicală, și pentru că a pierdut lupta cu viața, trupul neînsuflețit, se află tot în acea țară străină lui, care, nu de mult, i-a mai prelungit viața și i-a mai dăruit o șansă, fapt pentru care repatrierea se va face urmând anumite demersuri.
Să se poată parcurge drumul până la sfârșit așa cum este firesc creștinește, astfel încât familia, rudele și noi prietenii să ne putem lua rămas bun de la el, este nevoie de sprijin financiar, de care, noi nu dispunem la acest moment, căci nu ne așteptam la o asemenea pierdere! 😢
Așadar, vă rog pentru ULTIMA DATĂ haideți să ne mobilizăm și să fim uniți până la final, pentru sufletul care, de câteva ore, ne zâmbește de sus! 😢😢😢
Suntem MICI, dar împreună putem face lucruri MARI!!! 🙏🙏🙏"
, este mesajul apărut pe conturile prietenilor lui Bogdan Marghiol. 

De Crăciun, la numai 20 de ani, Bogdan Marghiol a aflat că nu mai poate fi salvat. A primit diagnosticul de cancer la testicule, apoi i s-a spus că boala s-a extins în tot corpul, având şi o tumoare pe creier. Ajuns în Turcia cu ajutorul oamenilor, Bogdan a primit o nouă şansă la viaţă. Medicii au fost încrezători în privinţa şanselor de vindecare, dar se pare că, din păcate, speranţa s-a sfârşit la câteva luni distanţă, odată cu el. Cancerul s-a extins şi i-a afectat şi plămânii, fapt ce i-a adus sfârşitul.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro