Când va avea loc înmormântarea lui Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani care a murit în Turcia

Când va avea loc înmormântarea lui Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani care a murit în Turcia © Foto: Facebook

Veşti noi despre înmormântarea lui Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani care a murit într-o clinică din Turcia.

Iubita sa, Elis Oturbai, a oferit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, detalii despre înmormântarea lui Bogdan. Trupul neînsufleţit al lui Bogdan Marghiol va fi adus acasă, iar înmormântarea urmează să aibă loc marţi.

"Certificatul de deces a fost scos astăzi, maşina din România deja a plecat. Mâine dimineaţă la 8 jumătate-9 îl vom lua de la spital, iar seara, când vom ajunge la Casa Albastră, îl vor îmbrăca, vor lua sicriul şi vor face tot ce trebuie. Va fi adus acasă, iar înmormântarea va avea loc marţi", a spus iubita lui Bogdan, tânărul care s-a stins din viaţă în Turcia.

CITESTE SI: Cum arăta Bogdan Marghiol, când reușise să se pună pe picioare. Tânărul de 20 de ani zâmbea și era înconjurat de familie

De Crăciun, la numai 20 de ani, Bogdan Marghiol a aflat că nu mai poate fi salvat. A primit diagnosticul de cancer la testicule, apoi i s-a spus că boala s-a extins în tot corpul, având şi o tumoare pe creier. Ajuns în Turcia cu ajutorul oamenilor, Bogdan a primit o nouă şansă la viaţă. Medicii au fost încrezători în privinţa şanselor de vindecare, dar se pare că, din păcate, speranţa s-a sfârşit la câteva luni distanţă, odată cu el. Cancerul s-a extins şi i-a afectat şi plămânii, fapt ce i-a adus sfârşitul.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro