Bombă sexy, îndesată cu capul în tomberon! "Nu m-a umilit nimeni în viaţa mea niciodată"

Bombă sexy, îndesată cu capul în tomberon! "Nu m-a umilit nimeni în viaţa mea niciodată" © captura video

Lacrimile o sufocă! Tremură din toate încheieturile şi abia îşi găseşte cuvintele să explice episodul de coşmar pe care l-a trăit! Ea a Mariana. O femeie frumoasă şi voluptoasă. O femeie după care, cu siguranţă, mulţi bărbaţi întorc capul pe stradă, atunci când o văd. Însă de ieri, tânăra e în stare de şoc, după ce un vânzător de la un magazin din cartierul în care locuieşte ar fi lovit-o şi ar fi umilit-o în plină stradă. 

"Nu am cum, nu am cum să mai ies în cartier, nu am cum este ilogic. Nu am cum să ies în cartier. Cum ţi se pare să auzi că un bărbat de la chioşc a pus o femeie în tomberon... Şi cum aş putea eu ca femeie să mă îmbrac frumos, cum mă îmbrac, cât de cât normal să mai merg acolo pe lângă piaţă, ştiind că m-a băgat în tomberon şi mă văd bărbaţii din cartier. Nu m-a umilit nimeni în viaţa mea niciodată, niciodată în halul ăsta! M-am respectat ca femeie!", a declarat femeia, la Acces Direct.  

Dar iată că în cartier, acest om a reuşit să mă denigreze! "Mi-a dat picioare, m-a luat... M-a aruncat în tomberon. M-a luat de picioare şi m-a aruncat în tomberon şi mi-a smuls tot părul din cap. Nu avea loc şi trebuia să mă îndese foarte mult în tomberon. Mă îndesa omul cu mâinile cât putea el, să mă îndese, ştii?! A căzut jos tomberonul, m-a împins după aceea jos şi a ridicat tomberonul cu tot cu mine şi m-a ridicat cu picioarele în sus. Sunt zdrahoancă, aşa, mă mai bat cu bărbaţii, dar uite că acum nu am reuşit.", a mai spus femeia, la Acces Direct. 

Mariana speră că va reuşi măcar să-şi facă dreptate!

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest