Bomba sexy de la Neatza, clipe de coșmar din cauza ființei iubite / Ramona Olaru a trecut prin momente cumplite

+2 click pentru
galerie

Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, a trecut prin momente cumplite, când ființa iubită a avut probleme de sănătate.

Invitată la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Ramona Olaru își amintește de perioada în care Joy, pisoiul ei, a avut probleme de sănătate. “A avut pietre la rinichi, cel mai grav lucru. Am fost destul de speriată, pentru că, într-o seară, când veneam din club, l-am găsit acasă foarte supărat şi nu ştiam ce să îi fac. Tot timpul, când intru în casă, el stă la uşă şi miaună. Dar de data aia, era foarte tăcut, rezemat de un perete şi nu înţelegeam ce e cu el, cu o faţă foarte supărată. L-am împins de câteva ori, nu a zis nimic, dar dacă îl ridicam în picioare, cădea după aceea. Şi m-am speriat, l-am dus la medic. Apoi a trebuit să mă duc cu el la medic vreo 3-4 zile la rând, ca să îl ajute să micţioneze pentru că nu putea singur niciodată. A durat foarte mult până să se facă bine. Şi era foarte stresant, pentru că trebuia să stau toată ziua cu el, să văd cum mai reacţionează, dacă s-a dus la litieră, dacă a folosit-o măcar o dată pe zi, pentru că era important. Altfel era fatal. A fost ca un copil în perioada aia, pentru că şi noaptea trebuia să mă trezesc să văd ce face, dacă se duce la litieră sau nu. Dar am trecut cu bine peste asta”, povestește Ramona Olaru.

Joy a fost strigat întotdeauna Pisi, aşa că i-a rămas numele Pisi. Mai nou, Adrian Cuza, iubitul Ramonei, îi spune Martin, că i se pare că seamănă cu un ursuleţ, aşa că a început să răspundă şi la Martin. Și, fiindcă iubitul Ramonei iubește la fel de mult pisicile, bomba sexy de la Neatza i-a făcut cadou acestuia o bengaleză. “De ziua lui i-am făcut cadou o pisică mai micuţă, o altă rasă, bengaleză, o fetiţă. Dar el se joacă mereu cu Joy. De fiecare dată când intră în casă, se joacă mereu cu el, e prietenul lui cel mai bun”, mărturisește Ramona.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro