Bombă sexy din showbiz, război total cu poliţia! E la al treilea dosar

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai controversate "dive" din showbiz are probleme mari cu legea, fiind prinsă pentru a treia oară, în ultimul an, în ofsaid.

Diana Gureşoaie, alias "Strâmba lui Dodel", a deschis al treilea proces, în interval de un an, împotriva Poliţiei Rutiere, susţinând că agenţii de circulaţie au "ars-o" pe nedrept. Proxeneta a solicitat anularea unui document emis la data de 18 septembrie a.c. de Brigada Rutieră Bucureşti, iar primul termen va avea loc chiar mâine. În urmă cu doar câteva luni, Gureşoaie a mai deschis un proces împotriva poliţiştilor de la Brigada Rutieră, însă judecătorii au respins cererea. La fel cu s-a întâmplat, de altfel, şi într-un alt dosar: "Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal de contravenţie seria PBX nr. 0321318, emis de intimată (Poliţia Rutieră - n.r.). Ia act că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată".

Condamnată pentru proxenetism

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Mai mult, "Strâmba lui Dodel" ar trebui, conform sentinţei, să-şi schimbe adevărat stilul de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, "strâmba lui Dodel" ar trebui să-şi găsească şi un loc de muncă şi "să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă". În plus, tânăra acuzată de proxenetism trebuie să presteze 100 de zile de muncă neplătită în folosul comunităţii. Gureşoaie a fost indicată încă de la început drept "capul răutăţilor" în dosarul "Prostituţie în showbiz", însă aceasta a negat vehement acuzaţiile. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei, racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Versată, cu relaţii la nivel înalt şi extrem de dedicată "meseriei", Diana Gureşoaie era permanent în căutare de "noi talente". Aşa cum o dovedesc şi stenogramele, unul dintre clienţii fideli ai "strâmbei lui Dodel" era Ioan Neculaie, milionarul de la Braşov.

Neculaie Ioan: Gureşoaie, unde gâţii mă-tii eşti?
Gureşoaie Diana Mirela: Sunt la manichiură şi pedichiură...
Neculaie Ioan: A, nu poţi să înjuri, beli-mi-ai...
Gureşoaie Diana Mirela: Nu, nu, nu...pot, trebuie să vorbesc frumos.
Neculaie Ioan: Ce-i faci la telefonul ăla, că mă zgârie în urechi
Gureşoaie Diana Mirela: Ce faci, iubitule?
Neculaie Ioan: Nu, iubitule...
Gureşoaie Diana Mirela: Păi trebuie să vorbesc frumos.
Neculaie Ioan: Îmi aduci pi**ă cu caru' ... şi sunt iubitul tău?
Gureşoaie Diana Mirela: Păi dacă nu vrei să fii al meu...
Neculaie Ioan: Pe veci...
Gureşoaie Diana Mirela: Ce vrei să fac eu cu tine, dacă tu nu vrei...
Neculaie Ioan: Peste 10 ani mă laşi în casă şi te duci la f****
Gureşoaie Diana Mirela: Ei, na. Peste 5, nu peste 10...
Neculaie Ioan: Peste 10 e prea mult... ă?

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro