Caz șocant în Brăila. O femeie a dormit două săptămâni cu soțul mort în casă. Cum l-au găsit polițiștii

Caz șocant în Brăila. O femeie a dormit două săptămâni cu soțul mort în casă © Arhivă (foto simbol)

Caz șocant într-o localitate din Brăila! Polițiștii au descoperit o femeie care dormea, de două săptămâni, cu soțul mort în casă. Atunci când l-au găsit, omul era deja în stare de putrefacție.

Grozăvia a avut loc în localitatea brăileană Dudești. Un localnic care ajuta familia vizată, cu diverse treburi casnice, a simțit un miros puternic când a intrat în casă.

Alarmat, omul a sunat la Poliție, care a venit la fața locului și a făcut macabra descoperire.

„Lumea spune că ea ar avea oarece probleme psihice. A lucrat la spital mai demult, acum nu cred că mai lucrează. Nu l-am mai văzut pe bărbatul ei de la Bobotează. Dacă o întrebai unde este soţul ei, îţi răspundea că nu e treaba ta. Un om de prin sat care-i ajuta la treabă în curte l-a descoperit mort. Îl trimisese ea să cumpere ceva de la magazin şi când s-a întors, omul a strigat la poartă, dar ea nu a răspuns. Aşa că a intrat în curte şi a deschis uşa casei. A simţit un miros puternic de putregai. Apoi a ieşit ea şi l-a dat afară. Omul s-a dus la poliţie pentru că şi-a dat seama că ceva nu e în regulă. A venit Poliţia şi aşa a fost găsit mort soţul ei. Cine ştie cât mai avea de gând să-l ţină ascuns”, a explicat o localnică, pentru obiectivbr.ro.

În urma autopsiei, a fost exclusă varianta crimei, raportul stabilind o moarte cauzată de afecțiunile medicale ale bărbatului.

Cadavrul unui bărbat, scos dintr-o gură de canal, din Arad

Caz şocant în Arad! Cadavrul unui bărbat a fost scos dintr-un canal din cartierul Micălaca. Oamenii din jur au sunat la 112 deoarece era un miros puternic. La faţa locului s-au deplasat un echipaj al IPJ Arad, o autospecială cu șapte subofițeri și SMURD-ul din cadrul ISU Arad. Doi pompieri echipați cu mască și tub de oxigen, au coborât în gura de canal de unde au scos cadavrul aflat în stare avansată de putrefacție.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului nu au fost depistate asupra cadavrului urme vizibile de violență. A fost solicitat Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Vom continua cercetările în vederea stabilirii identității cadavrului”, a declarat inspector principal Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro