Brăila. Pedofil abia eliberat din închisoare, prins când încerca să abuzeze un copil de 8 ani, în scara unui bloc

Brăila. Pedofil abia eliberat din închisoare, prins când încerca să abuzeze un copil de 8 ani, în scara unui bloc © obiectivbr.ro

Revoltător! Un pedofil abia eliberat din închisoare a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală după ce a încercat să molesteze un băiețel de 8 ani, în scara unui bloc din Brăila. 

Pedofilul din Brăila a fost trimis în judecată 

Augustel Dumitrel Șerban, căci așa se numește bărbatul în vârstă de 36 de ani, abia eliberat din închisoare, a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală după ce a ademenit un băieţel de 8 ani în scara unui bloc. 

Bărbatul, cunoscut polițiștilor după ce a fost condamnat în trecut pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor și furt, a fost încolţit de locatari. Augustel Dumitrel Șerban i-a ameninţat cu o şurubelniţă și a fugit într-un atelier de tâmplărie. Acolo, bărbatul a spus că ar fi venit să se angajeze. 

Potrivit Adevărul, primul termen în procesul penal va avea loc pe 22 mai 2020.

Totul s-a întâmplat pe 5 iunie 2019, în scara unui bloc din municipiul Brăila, în cartierul Viziru II. 

Ce a povestit unchiul copilului

Unchiul băiatului a povestit că micuțul se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. La scurt timp, l-a dus pe micuţ în scara blocului cu intenţia de a-l molesta sexual

Augustel Dumitrel Şerban fusese eliberat din închisoare cu puţin timp înainte de comiterea acestei fapte îngrozitoare. Bărbatul petrecuse un an şi jumătate în închisoare după ce, în 2017, a fost prins agresând doi copii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro