Brigitte Năstase a ajuns la munca de jos! A devenit mamă adoptivă pentru frăţiorii aruncaţi la gunoi. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Brigitte Năstase a ajuns la munca de jos! A devenit mamă adoptivă pentru frăţiorii aruncaţi la gunoi © captura video

Un tată creşte singur 3 copii, iar alături de ei, în aceeasi casă trăiește și tatăl bărbatului. Casa este într-o stare deplorabilă, plină de mizerie și obiecte insalubre. 

Mama copiilor a plecat de acasă lăsând în urmă o scrisore în care își cere iertare...femeia, a fost prostituată, după cum spune tatăl. Înainte de această plecare a mai dispărut de acasă cu diverși bărbați. Acum, femeia trăiește în concubinaj, la 3 km de familie dar nu a văzut copii niciodată de când a dat bir cu fugiții.

Cei doi au fost căsătoriți cu acte în regulă., iar acum, femeia trăiește în concubinaj, la trei kilometri de familie, dar nu a văzut copii niciodată de când a dat bir cu fugiții. Barbatul nu bea și munceste pt a-și întreține copiii. El a fost cântăreț și mecanic de avioane.

Brigitte Năstase s-a implicat în povestea micuților care trăiesc în mizerie, le-a învățat pe fete să se îngrijească și a făcut curățenie în casă. Bruneta a spălat rufele murdare, a dat cu mătura și le-a promis copiilor că îi va ajuta și le va aduce cadouri. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro