Bucureşti. Elev internat în spital, după ce un coleg l-a otrăvit cu dezinfectant turnat în sticla cu apă

Constanţa. Elev internat în spital, după ce un coleg l-a otrăvit cu dezinfectant turnat în sticla cu apă © Facebook

Incident şocant! David, un elev din Constanţa, a fost internat în spital, după ce unul dintre colegii săi de clasă i-a turnat dezinfectant peste apă. Tatăl său a făcut public totul, prin intermediul reţelelor de socializare.

David, elev în clasa a V-a la Şcoala Generală 172 din Bucureşti, a fost dus de urgenţă la spitalul "Grigore Alexandrescu", unde a fost internat. Tatăl copilului, Gabriel Lăutaru, a povestit tot ce s-a întâmplat cu David, pe reţelele de socializare. 

Potrivit celor spuse de bărbat, un coleg de şcoală de-ai săi i-a umblat lui David în ghiozdan, i-a luat sticla cu apă şi a turnat dezinfectant peste.

După terminarea pauzei, copilul a băut din sticlă şi, la câteva minute distanţă, a acuzat stări de rău, dureri abdominale şi arsuri. 

„În pauza dintre orele de curs băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan de către unul sau mai mulți colegi de clasă, i-a fost scoasă sticla de apă și i-au turnat peste apă dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei și au lăsat-o la vedere pe bancă, iar fiul meu, după ce a revenit în clasă, după terminarea pauzei a băut din sticla personală fiindu-i sete. La câteva minute după, i s-a făcut rău, a început să aibă dureri mari abdominale și arsuri în același timp.“, a explicat tatăl elevului pe Facebook.

Apoi, David a fost trimis de profesorul de matematică la cabinetul medical al unităţii de învăţământ unde însă, nu mai era nimeni. Între timp, copilul a făcut un atac de panică, era mama sa, care ajunsese la şcoală, înştiinţată de starea lui, a sunat la 112. 

Incidentul s-a terminat cu o plângere depusă la Poliţie de tatăl lui David, Gabriel Lăutaru. 

„Sper ca acel/acei copii sa fie descoperiți și părinții sa fie anunțați despre aceste fapte. Da, fapte pentru că, nu cu mult timp în urmă, lui David i se umbla regulat în ghiozdan și i se sustrăgeau sandwichurile (pachețelul de acasa).

Dumneavoastră ce ați face dragi părinți, dragi profesori, dacă copilul dvs. ar trece prin astfel de momente?

Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă? Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și vor lua măsurile ce se impun, ne vedem fortați ca și părinți să luam propriile măsuri și de a muta copilul la altă clasă și altă școală.“, mai apare în postarea lui Gabriel Lăutaru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro