Accident teribil în această seară, în București. Două mașini au căzut într-o groapă uriașă, săpată de RADET

Accident teribil în această seară, în București. Două mașini au căzut într-o groapă uriașă, săpată de RADET © Facebook

Un accident groaznic a avut loc în această seară, în Capitală. Două mașini au căzut într-o groapă de dimensiuni foarte mari, din asfaltul de pe o stradă din București. Aceasta a fost săpată de RADET.

Incidentul teribil s-a produs astăzi, pe o stradă din București. Din cauza unei gropi uriașe de la nivelul asfaltului, două mașini au fost grav avariate.

Conform informațiilor, șoferul primei mașini era deja căzut în groapă. Șoferul celui de-al doilea autoturism nu a văzut nimic.

În urma incidentului, primul șofer a fost transportat de urgență la spital, acuzând dureri la nivelul spatelui. Starea celui de-al doilea nu este încă cunoscută.

Accidentul s-a produs din cauza gropii care nu a fost semnalizată corespunzător. Din cauza nopții și a vremii nefaste, ce prezenta condiții de ploaie, aceasta nu a fost suficient de vizibilă pentru evitarea incidentelor neplăcute, de acest tip. Groapa a fost săpată de RADET.

„Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Primul șofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieșit din mașină în timp ce cel de-al doilea....) Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte și ploaie...”, a scris Ciprian Ciucu într-o postare, pe contul său de Facebook.

RADET a intrat în faliment

Bucureștenii au primit vestea șocantă că RADET intră în faliment pe data de 11 noiembrie, potrivit Antena 3.

Deși s-a pronunțat falimentul RADET, Gabriela Firea a declarat că locuitorii Capitalei pot sta liniștiți, deoarece s-au luat măsuri pentru ca aceștia să aibă în continuare apă caldă și căldură.

"Indiferent de sentința de astăzi, bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și căldură. Am luat măsuri din timp pentru a putea garanta continuitatea agentului termic în Capitală. Fac precizarea că o eventual lichidare a RADET nu înseamnă dispariția sistemului de termoficare, pentru că activitatea Regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica", a declarat Gabriela Firea, potrivit sursei menționate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro