Bucureștiul acoperit de un nor de fum gros. Gabriela Firea cere explicații Ministerului Mediului: ”Pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus” / VIDEO

Bucureștiul acoperit de un nor de fum gros. Gabriela Firea cere explicații Ministerului Mediului © Arhiva

Este a patra oară pe parcursul lunii martie, când primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un semnal de alarmă și cere explicații Ministerului Mediului și Ministerului Economiei.

Gabriela Firea a reacționat din nou duminică seara, pe pagina sa de Facebook. Edilul cere explicații publice pentru poluarea masivă a orașului pe care îl conduce.

După alte două reacții pe care le-a avut în luna martie, pe data de 29, Firea a postat pe contul său de Facebook alte imagini care surprind un nor de fum gros care acoperă cerul Capitalei. Pentru poluarea excesivă, chiar și când traficul este redus la maximum, Gabriela Firea trage un semnal de alarmă și așteaptă explicații de la Ministerul Mediului și Ministerul Economiei.

„În această seară, la CET Grozăvești. Niște arderi, niște fum, niște păcură. Pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus.

Ca cetățean de 30 de ani al Municipiului București și ca primar general, solicit explicații publice Ministerului Mediului și Ministerului Economiei! Și Guvernului!

Bucureștenii merită respectul guvernului!”, a scris primarul Capitalei, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Internauții care urmăresc activitatea primarului au reacționat și ei în mediul online. Unii -sau arătat îngrijorați, alții au fost de-a dreptul revoltați de situația provocată. 

”Nimeni nu face nimic”, ”Mirosea a cauciuc, plastic, textile arse”, ”Stăm în casă spre binele nostru”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online. 

Firea a mai reacționat dur pe pagina sa de Facebook, pe tema acestui subiect

”Poluare extremă în București! Trafic nu e, șantierele sunt închise, nu mai e Lăsatul Secului când se ard prin curți diferite deșeuri.. deci, ce e? Cine ne omoară mai tare decât coronavirusul?

Softul celor 6 aparate de măsurare a calității aerului, ale Agenției de Mediu, din subordinea Ministerului Mediului, poate indica exact ce tip de poluare este. Dacă se dorește...Dacă există respect față de cetățeni..”, a mai scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro