Bucureștiul, din nou extrem de poluat. Gabriela Firea a reacționat dur: ”Cine ne omoară mai tare decât coronavirusul?”

Bucureștiul, din nou extrem de poluat © Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, reacționează din nou, după ce în orașul pe care îl conduce s-a înregistrate o ”poluare extremă”.

Joi seara, 26 martie, Gabriela Firea a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care cere din nou explicații pentru ”poluarea extremă” cu care se confruntă bucureștenii.

Pe lângă o fotografie care arată gradul de poluare din București, Gabriela Firea aținut să îi tragă la răspundere și pe cei de la Garda de Mediu, dar și pe ministrul Mediului.

”Poluare extremă în București! Trafic nu e, șantierele sunt închise, nu mai e Lăsatul Secului când se ard prin curți diferite deșeuri.. deci, ce e? Cine ne omoară mai tare decât coronavirusul?

Mai avem Gardă de Mediu? Mai avem ministru al Mediului? Și nu, nu, nu inversiunea termică existentă produce poluare! Din cauza acestui fenomen nu se pot dispersa pulberile în suspensie. Arde iar vreun CET “puțină” păcură, să scape de ea? Și de noi??

Softul celor 6 aparate de măsurare a calității aerului, ale Agenției de Mediu, din subordinea Ministerului Mediului, poate indica exact ce tip de poluare este. Dacă se dorește...Dacă există respect față de cetățeni..”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Este a treia oară în luna martie când Gabriela Firea trage un semnal de alarmă în ceea ce privește poluarea orașului București.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro