Bucureștiul, în pericol. Capitala e pe primul loc în topul orașelor cu sosiri prin vamă din străinătate

Bucureștiul, în pericol. Capitala e pe primul loc în topul orașelor cu sosiri prin vamă din străinătate © Simbol Hepta

Capitala se află în pericol! Potrivit datelor oficiale, 300.000 de persoane s-au întors în România în luna martie. Dintre acestea, cele mai multe s-au îndreptat spre București. Iată ce spune chestorul general Ioan Buda despre această situație!

În această seară, la Antena 3, chestorul general Ioan Buda a făcut un anunț oficial. Potrivit spuselor sale, în luna martie, în țara noastră s-au întors din străinătate 300.000 de persoane.

Tot el a susținut că începând cu data de 26 februarie, toate persoanele care au intrat în România sunt verificate și trimise în carantină și izolare pentru prevenirea răspândirii pandemiei de coronavirus.

Chestorul general Ioan Buda a mai spus că din totalul persoanelor intrate în țară în luna martie, aproximativ  10.000 au mers spre Suceava.

„Vă asigur că începând cu 26 februarie toți care au intrat în țară sunt verificați și trimiși în carantină și izolare. Nu există altceva. Aproximativ 10.000 au intrat în țară și au mers spre Suceava”, a declarat chestorul general Ioan Buda în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3.

În continuare, atunci când a fost întrebat pe ce loc se clasează Suceava la sosiri în țară prin vamă din străinătate, acesta a răspuns că ar fi în top 5. Așadar, în Suceava au intrat doar 10.000.

Chestorul general Ioan Buda a mărturisit că pe primul loc în acest top se află Bucureștiul. 

„Pe primul loc este Bucureștiul”, a continuat Ioan Buda.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro