Bucurie fără margini pentru Adriana Iliescu. Eliza, fiica sa, a împlinit astăzi 15 ani

Bucurie fără margini pentru Adriana Iliescu. Eliza, fiica sa, a împlinit astăzi 15 ani © Arhivă

Zi mare, astăzi, în viaţa Adrianei Iliescu. Cea mai vârstnică mamă din România are un motiv bine întemeiat, asta pentru că astăzi este ziua de naştere a fiicei sale. Eliza împlineşte 15 ani, iar mama ei este cum nu se poate mai mândră de ea.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a ajuns o adevărată domnişoară

În urmă cu 15 ani, întreaga ţară era uimită de vestea că o fostă profesoară universitară a devenit mamă la vârsta de 66 de ani şi 320 de zile. Adriana Iliescu a fost numită o mamă eroină şi a devenit, la vremea respectivă, cea mai bătrână femeie din lume care dă naştere unui copil. La data de 29 decembrie 2006, o altă femeie a reuşit să bată recordul, însă Adriana Iliescu rămâne în continuare cea mai bătrână mamă din România.

Ajunsă la vârsta de aproape 82 de ani, Adriana Iliescu este mai fericită ca niciodată. Marea ei dorinţă, aceea de a deveni mamă, s-a împlinit, iar ea şi fiica sa sunt cum nu se poate mai bine. În plus, dincolo de faptul că Eliza este un copil foarte cuminte, adolescenta învaţă şi foarte bine, fiind bursieră.

''Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45'', a spus Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.

Adriana Iliescu a crescut-o cum a putut mai bine pe fica sa, care a ajuns o adevărată domnişoară. Eliza este foarte frumoasă, disciplinată şi inteligentă, iar mama ei nu-şi mai încape în piele de bucurie.

Eliza a venit pe lume pe data de 16 ianuarie 2005, la maternitatea Giuleşti, din Capitală. Eliza a a mai primit alte două nume, Maria şi Bogdana, cel din urmă purtându-l în semn de respect pentru sora sa geamănă, care nu a reuşit să supravieţuiască sarcinii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro