Bunicului Luizei i s-a făcut rău, după anunţul DIICOT. Un echipaj de ambulanţă a ajuns la casa familiei. VIDEO

Bunicului Luizei i s-a făcut rău, după anunţul DIICOT. Un echipaj de ambulanţă a ajuns la casa familiei © arhivă

Vineri a fost o zi extrem de grea pentru familiile celor două tinere, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Din cauza stresului acumulat în ultima perioadă, bunicului Luizei i s-a făcut rău. La casa acestuia a sosit de urgenţă un echipaj de la Ambulanţă.

În jurul orei 17:00, în aceeaşi zi în care Felix Bănilă, procurorul-şef al DIICOT a transmis informaţii de ultimă oră în cazul dispariţiei celor două tinere, bunicul Luizei, care, de altfel, a fost extrem de afectat încă de la începutul anchetei, a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Medicii au intrat în curtea familiei Melencu şi i-au acordat primul ajutor bărbatului. În urma primelor investigaţii medicale, medicii au hotărât să-l transporte la spital, potrivit Antena3. Bărbatul, cunoscut cu probleme cardiace, a acuzat dureri în piept.

Bunicul Luizei a declarat vineri, înainte să aibă nevoie de ajutorul medicilor, că nu are încredere în Felix Bănilă. Bărbatul crede că procurorul-şef DIICOT îi acoperă pe cei care nu şi-au făcut datoria. De când Luiza Melencu a dispărut, în luna aprilie a anului 2019, bunicul ei nu mai are linişte. Vrea cu orice preţ să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu tânăra şi instinctul îi spune că Luiza trăieşte.

În ultima perioadă, bunicul Luizei, pe lângă durerea provocată de dispariţia acesteia, a fost şi ameninţat cu închisoarea de anchetatori, potrivit celor mărturisite de el. La începutul lunii august, bărbatul a spus că oamenii legii l-au ameninţat că va ajunge după gratii dacă mai vorbeşte "ce nu trebuie". 

Bunicul Luizei trăiește de luni de zile cu speranța ca o va putea strânge din nou în brațe pe nepoata sa. Încă de când Luiza Melencu avea o vârstă fragedă, bunicul s-a implicat în viaţa ei şi a crescut-o aşa cum a considerat el că este mai bine. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro