Descoperire şocantă! Cadavrul unei femei de afaceri a fost găsit într-un frigider

Descoperire şocantă! Cadavrul unei femei de afaceri a fost găsit într-un frigider © Sursă Pexels

Trupul neînsufleţit al unei milioanare a fost găsit în frigiderul din propria casă. Cadavrul era ascuns în condiţii groaznice vreme de mai multe zile.

Femeia din Thailanda, în vârstă de 58 de ani, avea membrele legate, iar capul era învelit într-o pungă din plastic. Descoperirea macabră a avut loc în oraşul Chiang Mai. Portrivit informaţiilor poliţiştilor, femeia se numea Wannee Jiracharoenying. Aceasta avea o stare materială foarte bună, fiind afaceristă în imobiliare.

Dispariţia femeii a fost declarată la Poliţie după ce familia şi apropiaţii nu au mai putut să o contacteze deloc.

Poliţiştii au găsit cadavrul la două săptămâni după ce femeia a fost dată dispărută. Din cauza mirosului puternic simţit în timpul percheziţiei, aceştia au început să caute în frigider, relatează debate.com.mx.

Wannee Jiracharoenying a luat ultima dată legătura cu o prietenă, pe data de 16 octombrie. Aceasta îi transmitea femeii că va pleca într-o călătorie în Vietnam.

Cercetările continuă în acest caz, având în vedere că nu s-a făcut nicio arestare până în acest moment. Suspectată de oribila crimă este chiar o prietenă apropiată de-a afaceristei, o femeie pe nume Oom.


facebook whatsapp twitter pinterest