Câinii Cristinei Ţopescu îşi caută stăpân! Patrupedele fac terapie la Sibiu pentru a trece peste şocul pierderii stăpânei lor

+2 click pentru
galerie

Câinii Cristinei Ţopescu îşi caută stăpân! Patrupedele fac terapie la Sibiu pentru a trece peste şocul pierderii stăpânei lor © Captură Video

Două dintre căţeluşele Cristinei Ţopescu sunt gata de adopţie, mulţumită unei tinere care le-a ajutat să treacă peste trauma pierderii celei care le-a iubit atât de mult.

Tânăra, pe nume Deborah Faoro, vine din Italia şi este stabilită la Sibiu. De ani de zile, femeia face terapie de reintegrare a câinilor, motiv pentru care a decis să încerce să le ajute şi pe cele două căţeluşe ale regretatei jurnaliste.

Chiar dacă nu a cunoscut-o personal pe Cristina Ţopescu, Deborah a urmărit cazul şi când a aflat că animalele ei au rămas pe drumuri, s-a hotărât să acţioneze.

"Am şi eu câini şi m-am gândit că dacă într-o zi mi s-ar întâmpla şi mie o nenorocire, mi-ar plăcea ca societatea să sară să ajute. Când rămâi impresionat de ceva, trebuie să şi faci ceva.", a declarat Deborah Faoro.

Imediat ce a aflat despre căţeluşe, italianca a plecat imediat să le ia de la Bucureşti, deşi nimeni nu le dădea şanse de reuşită.

Căţeluşele Cristinei Ţopescu trebuie separate

Cele două animale se îndreaptă cu paşi repezi spre procesul de adopţie, schimbările fiind vizibile.

"Mai au drum cu mine să ajungă la o stare de adoptabilitate şi apoi trebuie să găsească omul lor, care să fie omul lor pe viaţă. În principiu, ar trebui să devină într-o săptămână. Sissi sigur, Bonnie nu ştiu, mai are de aşteptat.", a mai adăugat Deborah.

Totuşi, terapeuta de căţei spune că cel mai indicat ar fi ca animalele să fie adoptate separat, deoarece temperamentele lor sunt complet diferite, Sissi fiind tipul de câine dinamic, potrivit pentru tineri, pe când Bonnie ar fi ideală pentru o familie de pensionari.

"Cel mai bine să ajungă la familii diferite, sunt două firi foarte diferite, unde Bonnie are nevoie de foarte multă răbdare, Sissi e un câine foarte energic care are nevoie să alerge.", a mai spus femeia.

Dacă cele două căţeluşe nu îşi vor găsi stăpâni, Sissi şi Bonnie vor fi nevoite să se întoarcă la Bucureşti, la asociaţia care le-a preluat după moartea fulgerătoare a Cristinei Ţopescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro