Calendar simulare Bacalaureat 2019. În ce zile sunt programate examenele
Publicat pe 05.03.2019 la 10:19 Actualizat pe 05.03.2019 la 10:31
Calendar Simulare BAC 2019: Simulările încep pe 18 martie cu Limba română scris și vor fi susținute de elevii de clasele a XII-a și a XI-a.
Calendar Simulare BAC 2019: Simulările încep pe 18 martie cu Limba română scris și vor fi susținute de elevii de clasele a XII-a și a XI-a.
Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 începe pe 18 martie 2019, cu simularea probei scrise de Limba și literatura română, potrivit proiectului de ordin pe care Ministerul Educației se pregătește să îl lanseze în dezbatere și intrat în posesia Edupedu.ro.
Simularea examenelor de BAC 2019 va fi susținută atât de elevii de clasele a XII-a, cât și de liceenii de a XI-a, dar simularea ultimei probe de bacalaureat – proba la alegere a profilului și specializării – va fi susținută numai de elevii clasei a XII-a, prevăd documentele consultate de Edupedu.ro.
Calendar simulare Bacalaureat 2019
- 18 martie 2019 Simulare Limba și literatura română – scris
- 19 martie 2019 Simulare Limba și literatura maternă – scris
- 20 martie 2019 Simulare Proba obligatorie a profilului
- 21 martie 2019 Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a
- 29 martie 2019 Afișarea rezultatelor
Proba obligatorie a profilului
Simulare la Matematică – pentru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională.
Simulare la Istorie – pentru absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celor de mai sus.
Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.
Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională.
A.S.