Călugărul criminal de la Tanacu, gest neaşteptat! Declaraţii exclusive

+4 click pentru
galerie

Criminalul în sutană care a exorcizat o tânără în Mănăstirea Tanacu până când a trimis-o la doi metri sub pământ s-a făcut “moşier”.

În timp ce în judeţul Vaslui pozează în om amărât şi locuieşte într-o casă primită de pomană de la un creştin cu suflet mare, în judeţul Suceava, Daniel Corogeanu e proprietar de teren. Cu banii produşi de la pelerinii care merg să-i ceară binecuvântarea, criminalul a reuşit să cumpere un teren de aproape 3.000 mp, la marginea unui sat din Suceava, unde vrea să îşi ridice un nou cuibuşor de exorcizări, pentru a-şi extinde afacerea. “Deocamdată terenul este liber, însă Corogeanu a cerut aprobări de la primărie, pentru a ridica o clădire. El locuieşte în Vaslui, stă gratis în casa unui localnic din Portari, dar vrea să contruiască o casă la noi, în Suceava”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, noii vecini ai călugărului criminal.

Criminalul Corogeanu, dătătorul de vedere

Localnicii din satul Portari, judeţul Vaslui, acolo unde s-a stabilit Corogeanu după ce a scăpat din puşcărie, au povestit, în urmă cu patru ani, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că exorcistul de la Tanacu a reuşit să îi redea vederea unui om care aproape orbise. "Casa în care locuieşte Corogeanu cu două măicuţe - două dinte cele condamnate, alături de el, în dosarul Tanacu - nu este a lui. I-a oferit-o un bărbat credincios, pe care Corogeanu l-a ajutat foarte mult. Omul acesta avea afaceri prin Italia şi Spania, dar acum câţiva ani s-a îmbolnăvit grav. Nu mai vedea deloc. Medicii nu i-au dat nicio şansă, i-au spus că nu va mai vedea nici cu ajutorul operaţiilor, nici cu cel al medicamentelor. S-a dus la Corogeanu, la Tanacu, iar părintele s-a rugat pentru el. După ceva timp, omul a început să vadă. Fără ajutorul medicilor, doar prin rugăciune... Şi, pentru că l-a ajutat atât de mult Corogeanu, când părintele a fost eliberat, i-a pus la dispoziţie casa pe care o avea ridicată la marginea satului, aproape de pădure. Acum Corogeanu stă în casa lui. Locuiește acolo cu două măicuțe. Au câteva capre și o mică gospodărie. Ies foarte rar din curte. Au încropit un mic altar și mai merg enoriași la ei, să se roage. Dar nu primesc pe oricine. Le e frică! Episcopia le-a demolat niște chilii pe care le construiseră ilegal, așa că acum sunt foarte prudenți. Nici nu vin la magazinul din sat, se aprovizionează din alte localități, să nu dea ochii cu localnicii. Trec rapid, cu mașina, pe uliță, și nu bagă pe nimeni în seamă", a povestit un sătean, în exclusivitate pentru SPYNEWS, în 2015.

I-au scos şi dracii, şi sufletul

În iunie 2005, la Tanacu, în judeţul Vaslui, măicuţa Irina Cornici, de 23 de ani, a căzut victimă unui ritual de exorcizare condus de preotul mănăstirii, Daniel Corogeanu. Crucificată şi ţinută zile la rând cu un căluş în gură, maica Irina Cornici a murit pe 15 iunie, la spital. Potrivit medicilor legişti, moartea tinerei a survenit în urma deshidratării, a lipsei de hrană, dar şi din cauza unei supradoze de adrenalină, substanţă administrată de medicii de pe ambulanţa care transportat victima la spitalul din Vaslui. Preotul Daniel Corogeanu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, fiind acuzat de lipsire de libertate urmată de moartea victimei şi a fost condiţionat, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsă, retrăgându-se în casa oferită de omul căruia i-a revenit vederea, în mod miraculos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest