Șocant! Aceasta este camera unde Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Ce detaliu sumbru apare. FOTO

Șocant! Aceasta este camera unde Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Ce detaliu sumbru apare. FOTO © Facebook / Observator.tv

Au apărut noi imagini din casa ororilor, cea în care Gheorghe Dincă și-ar fi ucis victimele. Alexandra Măceșanu ar fi fost ținută cu forța într-una din camere, acolo unde, cel mai probabil, a fost și ucisă.

Casa lui Gheorghe Dincă pare un adevărat focar de infecție, cu haine aruncate pe jos și foarte multă dezordine. În imagini se poate observa haosul din cameră, da și mizeria de nedescris. În acea cameră ar fi ținut-o Gheorghe pe Alexandra, după ce a răpit-o, înainte să o omoare și să îi ardă trupul neînsuflețit într-un butoi improvizat, conform observator.tv.

Alexandra Măceșanu a fost sechestrată timp de 24 de ore, legată cu sfoară de pat, apoi ucisă fără milă, cel puțin asta susține Gheorghe Dincă, criminalul care și-a recunoscut fapta, la două zile de când a apărut cazul în spațiul public. 

Gheorghe Dincă își căuta iubită

Gheorghe Dincă intenționa să se retragă la munte, înainte de a se afla despre crimele odioase pe care a mărturisit că le-a comis. Dar nu voia să plece singur, ci își căuta o iubită care să îl însoțească. Recent, au fost găsite mai multe anunțuri în curtea sa, prin care își exprima dorința de a cunoaște o femeie. "Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă şi fără obligaţii, să locuiască cu mine şi să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând şi doresc să-mi petrec restul vieţii lângă o doamnă gospodină. Deţin autoturism şi mi-ar plăcea să călătorim prin ţară. Locuiesc la casă în Caracal", se arată în anunţ, potrivit Libertatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro