Când se deschide Târgul de Crăciun din București și când se aprind luminile de Sărbători

Când se deschide Târgul de Crăciun din București și când se aprind luminile de Sărbători © Hepta

A început deja frenezia Sărbătorilor de iarnă, în Capitală dar și în restul țării. Se lucrează din zor la instalarea luminițelor care împodobesc străzile în fiecare an, dar și la amenajarea tradiționalelor târguri de Crăciun. Ca de fiecare dată, rămâme marea întrebare a tuturor celor care se arată deja interesați: când se deschid porțile Târgului de Crăciun din București și când se aprind luminile?

Târgul de Crăciun București din 2019 se va deschide pe 28 noiembrie și va ține până pe 26 decembrie. Și în acest an, este organizat în Piața Constituției, iar organizatorii estimează că în jur de 1 milion de vizitatori îi vor trece pragul.

Toți cei care doresc să se bucure de febra festivă pot face acest lucru în fiecare zi, de la ora 10.00 și până la 22.00.

Ce poți face acolo mai exact? Te poți bucura de concerte și spectacole, poți vizita peste 100 de căsuțe ale celor mai buni bucătari și meșteșugari, strânși din toate colțurile țării. Vizitatorii se vor bucura de ateliere de creație, de un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber și o minunată iesle care prezintă scena nașterii lui Iisus. Și, bineînțeles, atracția pricipală va fi bradul de 30 de metri montat în centru, lângă Casa Magică a lui Moș Crăciun.

Cât despre luminițile din București, acestea vor fi aprinse pe 1 decembrie, chiar din Târgul de Crăciun de la Piața Constituției, potrivit unor surse din primărie. Instalațiile au început să fie deja montate peste tot în oraș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro