Când trebuie să faci copii, pentru ca aceştia să devină genii! Verdictul experţilor

+3 click pentru
galerie

Experţii în numerologie dezvăluie că urmează o perioadă în care se vor naşte copii speciali, care ar putea deveni genii.

Astăzi, la „Lumea nevazută” - emisiune difuzată începând cu ra 13.00, la Antena Stars -, este prezentat un studiu numerologic, în premieră, pentru următorii 10 ani. Conform acestuia studiu, în perioada 2020 - 2029 se vor naşte oameni cu calităţi ieşite din comun. Ionuţ Agachi, numerolog, explică: "Este o perioada in care vom intalni in fiecare zi, in fiecare data de nastere, cel putin 2 de 2. In matricea numerologica, care ne da indicii despre personalitatea si caracterul fiecarui om cu care avem de-a face. Cand vorbim despre 2 avem dualitatea si, dintre caracteristicile lui 2, exista si aceasta opozitie constructiva. Energia sau vibratia lui 2 tine de latura spirituala si sentimentala a noastra. Si atunci orice idee am avea, orice gand, orice dorinta, atata vreme cat nu este intretinuta de aceasta pasiune interioara, de focul acela interior, ea nu se va manifesta in realitatea noastra”.

“In urmatorii 10 ani, relatiile vor fi mai pasionale, vom avea de-a face cu mult romantism si multa pasiune. S-ar putea sa sune un pic pompos, dar va fi frumoasa perioada, pt ca energia lui 2 e atractiva, distractiva, e placuta, ca vine din suflet. 1 are de-a face cu latura rationala a omului, cu ceea ce gandeste, cu ceea ce inspira, dar la nivel mental, rational, e condus de gandirte. Cand vorbim de 2, intervine sufletul care are cuvantul sau de spus. Dar nu este tocmai atat la indemana pentru oricine sa isi controleze aceste porniri sufletesti, aceste emotii care in perioada urmatoare vor fi coplesitoare.  Cu cat sunt ai multi de altfel de 2, cu atat trairile vor fi mai intense", adaugă Ionuţ Agachi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest