Când va fi înmormântat Tudor Simionov. Noi informații despre românul înjunghiat la Londra

Tudor Simionov © Arhivă

Ancheta din jurul morții lui Tudor Simionov, românul înjunghiat mortal în timp ce apăra un club din Londra, este încă în plină desfășurare. Apar și noi informații, legate de repatrierea trupului neînsuflețit.

Rudele îndurerate ale lui Tudor Simionov mai au ceva de așteptat pentru a-l conduce pe român pe ultimul drum. Potrivit Libertatea, corpul lui va fi repatriat abia spre sfârșitul lunii ianuarie. Mai mult, autoritățile chiar au promis familiei că îl vor înmormânta pe Tudor în jurul datei de 28 ianuarie.

Tudor Simionov era bodyguard la o petrecere privată în centrul Londrei, acolo unde și-a găsit sfârșitul la câteva ore după trecerea în noul an. Nu mai puțin de nouă persoane l-au atacat pe Tudor și pe colegii lui pentru a încerca să intre cu forța la petrecere. Românul a vrut să-și îndeplinească cu fruntea sus meseria și să-i apare pe oamenii de la petrecere, dar și pe colegii lui chiar cu prețul vieții.

Principalul suspect este un tânăr de 33 de ani pe nume Imran Mostafa Kamel, fiul teroristului Abu Hamza.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro