Cântăreaţa mincinoasă, încă un scandal cu poliţia / Ce le-a pregătit agenţilor care au amendat-o!

+3 click pentru
galerie

Individa din showbiz care a fost protagonista unui scandal teribil şi a fost amendată fiindcă a minţit că ar fi fost sechestrată în casa iubitului cu apucături de interlop a fost „arsă” de poliţişti, recent, pentru o altă faptă.

Cântăreaţa care şi-a dat arama pe faţă ieri, după ce s-a încurcat în propriile minciuni, are experienţă la capitolul scandaluri cu poliţia. Pe 20 ianuarie a.c., agenţii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi au surprins-o într-o ipostază delicată, aşa că i-au tras o amendă pe măsură. "Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional de Poliţia Rutieră cu suma de 1.305 lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile", au declarat, ieri, în exclusivitate pentru SPYNEWS, reprezentanţii IPJ Iaşi. Iritată de faptul că nişte „tablagii” şi-au permis să o amendeze fix în Iaşi - unde iubitul ei e cunoscut drept un milionar celebru, cu legături în lumea interlopă, dar şi fiu de politician influent -, doamna din showbiz a deschis un proces, în care a solicitat anularea sancţiunii contravenţionale. Cererea a fost înregistrată pe 31 ianuarie, iar până în acest moment nu a fost stabilit primul termen.

Prinsă cu minciuna

Ieri, fosta componentă a unei trupe celebre, actualmente iubită de milionar, a fost implicată într-un scandal de proporţii, după ce a sunat la 112 şi a susţinut că ar fi fost sechestrată în casa afaceristului. Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, aşa că i-a tras o amendă de 4.000 de lei artistei. Ulterior, individa din showbiz a susţinut că apelul la 112 ar fi fost efectuat de nişte copii care se jucau cu un telefon – fapt infirmat de poliţie, care a explicat că la numărul de urgenţă a sunat o femeie, iar discuţia a fost foarte clară.

Scenariu de „Cascadorii râsului”

Iată ce scenariu a lansat cântăreața, ieri dimineaţă, pe Instagram: „Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu iubitul, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Iubitul a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”.

Desfiinţată de Poliţie

Contactați de reporterii Spynews.ro, reprezentanții IPJ Iași au infirmat varianta artistei, spunând foarte clar că reclamația a fost făcută de o femeie de 37 de ani, domiciliată în București, care în momentul sesizării de afla într-un imobil din Iaşi. „Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său într-un imobil de pe raza Municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat că nu are nicio problemă. În consecinţă, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4000 de lei, conform O.U.G nr. 34/2008 pentru apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă”, au explicat reprezentanții IPJ Iași.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro