Carmen Dan, prima reacţie în cazul fetiţei din Mehedinţi. "Este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliției acolo"

+2 click pentru
galerie

Carmen Dan, prima reacţie în cazul fetiţei din Mehedinţi. "Este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliției acolo" © Foto: Facebook

Carmen Dan a avut o primă reacţie după ce Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, a fost luată cu forţa de mascaţi din casa asistenţilor maternali care au crescut-o timp de şapte ani.

Carmen Dan a scris un mesaj pe Facebook în care a făcut precizări în acest sens, totul în contextul în care procurorul de caz a fost acuzată că a bruscat-o pe micuţa de 8 ani, în timp ce o lua din casa familiei care a făcut-o mare, totul împotriva voinţei micuţei.

„După atitudinea corectă și firească a CSM de zilele trecute în cazul pedofilului, mă aștept la o reacție asemănătoare și în cazul fetiței din Mehedinți. Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliției acolo. Nu polițistii sunt cei care au bruscat copilul minor!”, a scris Carmen Dan pe Facebook. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro