Carmen, fata din Baia Mare dată dispărută, a fost găsită moartă. Iubitul ei, reţinut când încerca să iasă din ţară

Carmen, fata din Baia Mare dată dispărută, a fost găsită moartă. Iubitul ei, reţinut când încerca să iasă din ţară © Facebook

Deznodământ tragic în cazul lui Carmen Tătăran, eleva dată dispărută joia trecută. Fata a fost găsită moartă, iar iubitul ei, prins şi reţinut când încerca să părăsească ţara.

Andreea Carmen Tătăran, dată dispărută în urmă cu patru zile, a fost găsită moartă. Trupul ei neînsufleţit se afla îngropat pe raza localităţii Dorolţ, judeţul Satu Mare, conform ziarmm.ro.

 Luni, 9 martie, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracţiunea de omor. Potrivit primelor informaţii, crima ar fi avut loc pe 5 martie, chiar în ultima zi în care fata mai fusese văzută.

Principalul suspect este iubitul fetei. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de duminică spre luni, în timp ce încerca să iasă din ţară. 

Trupul lui Carmen Tătăran va fi supus necropsiei în vederea stabilirii cauzei ce a dus la moartea fetei, dar şi data şi ora. 

"Prin ordonanță din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauza, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoană vătămată a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la dată de 5 martie 2020”, a anunţat IPJ Maramureş printr-un comunicat de presă.

Amintim că Andreea Carmen Tătăran, în vârstă de 18 ani, a fost elevă a Colegiului Naţional Mihai Eminescu din Baia Mare şi pe perioada şcolii locuia cu chirie într-o garsonieră din oraş. Fata a fost dată dispărută în urmă cu patru zile, după ce a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro