Carmen Rădulescu, la un pas să comită o faptă oribilă! Pe cine a vrut să bage în frigider!

+3 click pentru
galerie

Îndrăgita artistă Carmen Rădulescu a fost la un pas de a comite o faptă sinistră, din cauza unor prieteni puşi pe şotii.

Invitată la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Carmen Rădulescu şi-a amintit de un incident care se putea încheia oribil. "Am nişte prieteni care ştiu că sunt topită după animăluţe. După ce a murit Regina, mă tot vedeau că plâng. Au făcut nu ştiu ce chetă, s-au interesat, pe colo, pe colo... Şi m-am trezit, după şase luni şi două săptămâni, cu mânzuca asta mititică. O ţineam în palmă, aşa de mică era. Mi-au adus-o într-o cutie de tort. Au zis că mi-au adus un tort, fiindcă era în preajma sărbătorilor de iarnă. Le-am mulţumit şi am vrut să îl pun în frigider. El nu mişca, fiindcă stătea cuminte, în cutie, pe o păturică. Atunci, prietenii ei au strigat: Nuuu! Nu îl pune în frigider! Te rugăm să deschizi cutia, să vezi întâi dacă îţi place. E cu vişine, e foarte bun... Eu insistam să îl pun în frigider. Am pus cutia pe masă şi am deschis-o. A fost surpriza secolului! Instantaneu am început să plâng, în hohote. A ridicat capul şi s-a uitat la mine. M-a topit definitiv şi iremediabil!", mărturiseşte artista.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars!

În urmă cu aproape două decenii, Carmen Rădulescu a trecut printr-un divorț dureros, în urma căruia căruia copilul său a mers să locuiască alături de tatăl său, iar cântăreața a rămas cu inima sfâșiată.

Artista face parte din echipa acestui sezon a emisiunii "Te cunosc de undeva", alături de Barbara Isasi, Alexandra Velniciuc, Raluka și Ana Baniciu. "Văzând din afară ca spectator, e o nebunie. Mă uitam la oricare personaj și spuneam că pot să-l fac și eu. Până când m-am apucat. Am primit telefon că am fost acceptată să fac parte din echipă. Vai de mine! Hai că primele două personaje au fost doar de încălzire...", a spus Carmen Rădulescu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe Facebook! Avem şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro