Casa președintelui Universității Craiova a fost vandalizată! Ce s-a scris pe gardul lui Sorin Cârțu

Casa președintelui Universității Craiova a fost vandalizată! Ce s-a scris pe gardul lui Sorin Cârțu © realitateadecraiova.net

Imobilul președintelul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a fost vandalizat. Suspecții sunt căutați în continuare de autorități, deși există suspiciuni la adresa membrilor galeriei Peluzei Sud.

Mai multe persoane necunoscute au scris pe gardul din fața casei lui Sorin Cârțu mai multe injurii și cuvinte jignitoare, printre care se regăsesc termeni ca „sclavule” sau „clonatule”.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins imagini cu persoanele suspecte, iar acum oamenii legii sunt în căutarea acestora.

Din primele indicii lăsate chiar de către vinovați, s-ar părea că cei căutați de polițiști ar fi membri galeriei Peluza Sud 97, suporteri ai echipei FC U Craiova 1948, aceasta fiind patronată de afaceristul craiovean Adrian Mititelu.

Indiciile îi indică pe aceștia, după pe ce garduri s-a găsit semnătura „PS 97”. 

Incidentul a avut loc în noaptea zilei de joi spre vineri și la scurt timp de la promovarea echipei lui Adrian Mititelu în Liga a II-a. Echipa antrenata de Eugen Trica a promovat oficial in Liga a doua, dupa ce FRF a anuntat decizia de a nu se mai continua Liga a 3-a.

Sorin Cârțu a fost antrenorul actualei echipe din Liga 1 în perioada 2014-2015, iar din martie 2019 ocupă funcția de președinte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro