Casa unei cunoscute cântărețe de muzică populară a luat foc. Locuința este cuprinsă de flăcări

+2 click pentru
galerie

Casa unei cunoscute cântărețe de muzică populară a luat foc. Locuința este cuprinsă de flăcări © gazetadesud

Case parintească a cântăreței de muzică populară Emilia Dorbanțu a luat foc, joi seară. Din fericire nimeni nu se afla în locuință în momentul izbucnirii incendiului, dar părinții acesteia sunt în stare de șoc și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Casa în care părinții Emiliei Dorobanțu locuiesc a luat foc, joi seară. În momentul în care incendiul a izbucnit, părinții cântăreței de muzică populară nu se aflau acasă, dar la auzirea veștii aceștia au intrat în stare de șoc și au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Potrivit ISU Olt, incendiul a cuprins acoperișul clădirii cu etaj din localitatea Curțișoara. Pompierii au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o intervenție și salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Potrivit Mediafax, artista avea în casă o colecție impresionantă de costume populare autentice, care au fost puse în pericol de foc. Incendiul ar fi izbucnit la centrala termincă a locuinței.

Cântăreața de muzică populară Emilia Dorobanțu nu s-ar afla în România. Aceasta se pare că se află în străinătate acolo unde ar fi petrecut sărbătorile de iarnă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro