Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat potul ! "Cine face ca mine, ca mine să păţească"

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat potul ! "Cine face ca mine, ca mine să păţească" © Captură video

Din acest weekend, oraşul Galaţi este mai bogat cu 4,7 milioane de euro, după ce Andrei Butnariu a reuşit să ghicească cele şase numere la extragerea Loto 6/49.

"Cine face ca mine, ca mine să pățească!” - a fost mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor la loto, potrivit unui comunicat al Loteriei Române. Este jucător înrăit de peste 20 de ani.

Pe lângă premiul de categoria I la Loto 6/49, Andrei Butnariu a mai obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a. În total, a câștigat 22,4 milioane de lei.

Gălăţeanul a spus că se consideră un om norocos, pentru că a mai câștigat și în trecut. Are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la Loto 6/49. Joacă în mod constant aceleași numere, în aceeași formulă de joc care i-a adus acum premiul cel mare, şi va continua să le joace, pentru că vrea să mai câștige și alte premii. Cu banii câștigați acum la Loto 6/49, Andrei Butnariu spune că își dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro