Cât costă o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi în Neptun. Revoltat, turistul a publicat bonul pe Facebook
De Ilinca Lunca.
Publicat pe 10.08.2022 la 10:46
Actualizat pe 10.08.2022 la 10:46
Un turist a ales să ia masa la un restaurant din stațiunea Neptun și și-a comandat o pulpa de pui cu salată de varză și cartofi. După ce a venit nota de plată, acesta a rămas profund revoltat și a postat bonul pe un grup de Facebook, cerând părerea urmăritorilor. Cât a plătit turistul pentru mâncare?
- Un turist a luat masa la un restaurant din Neptun
- După ce a venit nota de plată, a rămas dezamăgit de prețurile mari
Un turist a rămas profund revoltat după ce a luat masa la un restaurant din stațiunea Neptun, din cauza prețurilor. Acesta a fotografiat nota de plată și a publicat-o pe Facebook, cerându-le părerea urmăritorilor săi.
Prețurile de pe litoralul românesc au crescut considerabil, mai ales în anul 2022. Dacă stațiunea Mamaia era cunoscută ca fiind una dintre stațiunile cu cele mai mari prețuri, nici Neptun nu se lasa mai prejos.
Un turist a ales să ia masa la un restaurant din Neptun și și-a comandat o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi la cuptor. Când a venit nota de plată, bărbatul a fotografiat bonul și l-a publicat pe un grup de Facebook, cerându-le părerea urmăritorilor în ceea ce privește prețul de 67 lei pe care l-a plătit pentru această farfurie. Acesta le-a adresat întrebarea: „„Cum vi se par prețurile astea din Neptun?” și a atașat fotografii cu mâncarea pe care a comandat-o. Mai mult decât atât, deși pe bon acesta avea trecut cartofi, publicul de pe Facebook a zărit doar morcovi în farfurie.
Ca răspuns la întrebarea turistului, urmăritorii au făcut haz de necaz, spunându-i că dacă a avut și manele, nu e chiar așa rău: „Hai să nu fim cârcotași. Probabil au fost și manele p.acolo ….deci nu e chiar așa rău”, a comentat un urmăritor.
Prețurile de pe litoral s-au mărit considerabil
Românii trebuie să scoată cu 15% mai mulți bani din buzunar pentru o vacanță pe litoralul din România, arată o analiză recentă realizată de o platformă de rezervări hoteliere din România. Față de 2020, prețul unei camere duble s-a scumpit cu 15%, costând la sfârșitul lunii iulie 284 lei. Însă, prețurile care au stârnit reacții negative sunt cele de la mâncare și sezlonguri.
În acest sezon, confort aceleași analize, o porție de cartofi prăjiți costă între 8 și 10 lei, iar o porție de hamsii 25 lei. În ceea ce privește scumpirea mâncării, prețurile au crescut cu 10-15%.