Cătălin Botezatu, mărturie incredibilă despre droguri / Ce i-au găsit vameşii în valiză!

+4 click pentru
galerie

Celebrul designer Cătălin Botezatu a decis să vorbească deschis despre subiecte sensibile şi a dezvăluit că a avut parte de o experienţă inedită atunci când a consumat ciuperci halucinogene.

Invitat la „Trips & Tricks”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.30, la Antena Stars, Cătălin Botezatu face dezvăluiri cu privire la aventurile sale în cele mai exotice destinaţii şi explică faptul că o vacanţă de fiţe se simte la buzunar. „Dacă vrei să mănânci într-un loc să te simţi bine, se simte şi la buzunar. Locaţiile de lux sunt destul de piperate. De obicei, îmi fac bagajul pe ultima sută de metri. Sunt dement cu lenjeria. Îmi iau şi trei schimburi pe zi. Am multă chiloţăraie în bagaj”, explică designerul. Botezatu povesteşte că reuşeşte să îi lase mască pe vameşii care controlează bagajele: „Am scos punga de cosmetice din bagaj şi cântărea 9 kilograme”.

În opinia celebrului designer, lucrurile importante din viaţă nu sunt maşinile şi ceasurile scumpe, ci experienţele trăite în diferitele colţuri ale lumii. „Dorinţa mea cea mai mare este să fiu sănătos, fericit, să dăruiesc şi să primesc iubire. Nu staţi în casă, nu ţineţi banii la saltea, pentru că viaţa e scurtă! Degeaba ai maşini, ceasuri sau brăţări, adevărata bogăţie este ceea ce vezi! Aş prefera să văd lumea până la sfârşitul vieţii mele şi să fiu sărac”, declară Botezatu.

Cătălin Botezatu îşi aminteşte şi de o experienţă inedită, pe care a trăit-o după ce a consumat nişte ciuperci halucinogene: „Am băut nişte plante şi ciuperci halucinogene care îţi dau o stare anume şi te duc într-o altă dimensiune”.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.30, la „Trips & Tricks”, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro