Câţi bani "decartează" psiholoaga de la Rahova, ca să o ierte şefii că s-a măritat cu un mafiot! Document exclusiv

+9 click pentru
galerie

Angajata Ministerului Justiţiei care s-a măritat cu un interlop, chiar în puşcărie, scoate din buzunar o sumă incredibilă, ca să fie scoasă basma curată în scandalul de proporţii.

Veronica, experta în psihologie care l-a tratat pe interlopul Crocodilu (foto jos) din gruparea Sportivilor ba prin cabinetul de la Penitenciarul Rahova, ba prin camerele intime de la Giurgiu şi Jilava, până când a decis să se şi mărite cu acesta, a fost pedepsită "aspru" de şefi.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au explicat că, pentru fapta ei - de a se mărita cu un deţinut, care îi era şi pacient şi mai este şi cunoscut drept un mafiot periculos -, "doamna Crocodilu" a fost sancţionată cu diminuarea salariului cu 10%, timp de trei luni.

Şi, cum în cea mai recentă declaraţie de avere nevasta de mafiot susţine că era plătită de Ministerul Justiţiei cu 3.600 pe lună (din bani publici, pentru a-l trata de depresie pe puşcăriaşul Crocodilu - n.r.), asta înseamnă că doamna psiholog "decartează", în total, puţin peste o mie de lei, ca să scape de întregul scandal. Aşadar, cu 1.000 de lei, angajata puşcăriei Rahova rezolvă problema şi îşi poate vedea liniştită de viaţa ei şi să îşi viziteze proaspătul soţ la Jiava, unde acesta este închis, pentru fapte de crimă organizată.

Culmea, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a "uitat" să răspundă punctual, la toate întrebările adresate de jurnaliştii SPYNEWS. Mai ales la una, extrem de importantă: "Deţinutul Dumitrache Bogdan a beneficiat de recompense sau alte beneficii acordate în baza unor documente eliberate de actuala sa soţie?"

Aceasta este solicitarea transmisă către ANP de SPYNEWS, la data de 21 ianuarie a.c., imediat după ce SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, că psiholoaga de la Rahova s-a măritat cu un mafiot închis la Jilava!

Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu, a fost condamnat la șapte ani și jumătate în dosarul "Clanurilor". Extrădat în România după o perioadă în care a stat ascuns în America de Sud, Crocodilu a fost încarcerat, inițial, la Penitenciarul Rahova. Acolo, potrivit unor surse apropiate interlopului, bărbatul a cunoscut-o pe Veronica, o fostă gimnastă extrem de pricepută la măciuci şi cercuri, care lucrează ca psiholog în cadrul penitenciarului amintit. Femeia l-a consiliat pe Crocodilu, iar în timpul lungilor discuții pe care le-au avut, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste.

Nu a trecut mult și femeia și-a asumat relația cu deținutul, iar în acest context chiar a solicitat vizită intimă la acesta. Semn că relația dintre ei era una serioasă, Crocodilu a decis să facă și marele pas. Acesta și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție, iar ea a spus, imediat, un "Da!" hotărât. Ca urmare, Bogdan și Veronica au cerut să li se permită oficierea căsătoriei în Penitenciarul Jilava, unde este acum încarcerat Bogdan Dumitrache. Cununia a avut loc în urmă cu o lună, iar naș a fost celebrul Radu Roșca (foto jos), coleg de cameră al lui Crocodilu și recunoscut drept șef al Grupării Sportivilor, din care, de altfel, face parte și mirele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook! Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro