Homepage » Actualitate » Stiri interne » Câți bani vrea „Giti, mecanicul vedetelor”, ca să îi înapoieze unui client bolidul de jumătate de milion de euro! „Cu manopera fac eu cinste! Facem ceva frumos când îi duc mașina domnului Gigi Becali!”

Câți bani vrea „Giti, mecanicul vedetelor”, ca să îi înapoieze unui client bolidul de jumătate de milion de euro! „Cu manopera fac eu cinste! Facem ceva frumos când îi duc mașina domnului Gigi Becali!”

De Narcis Voica.
Publicat pe 30.08.2023 la 23:39 Actualizat pe 30.08.2023 la 23:39

Acuzat de fapte grave și cercetat în mai multe dosare penale fiindcă a pus stăpânire pe mașinile de lux ale unor clienți, „Giti - mecanicul vedetelor” a dezvăluit, ieri, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că vrea să returneze bunurile respective. Bonus: limuzina lui Gigi Becali!

  • Scandalul mașinilor de lux sechestrate în atelierul lui „Giti - mecanicul vedetelor” ia o turnură neașteptată
  • Meseriașul care refuză să returneze mașinile clienților a mărturisit că vrea să pună punct
  • „Dacă achită 30.000 de euro, îi dau mașina!”
  • Într-o situație similară se află și Gigi Becali

„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro

Acuzat de afaceristul Cristi Bârsan și de artista Rodica Crețu că a pus stăpânire pe mașinile acestora, evaluate de proprietari la peste jumătate de milion de euro, Dumitru S., alias „Giti - mecanicul vedetelor” (foto jos), a dezvăluit, ieri, reporterilor SPYNEWS că vrea să pună punct scandalului penal. „Domnului Bârsan i-am găsit un motor pentru Bentley. Îl costă 30.000 de euro. Să vedem dacă are bani marele afacerist, care se laudă că e milionar! Eu am vrut doar să îl ajut, să îi repar mașina pe bani puțini, dar, dacă tot m-a reclamat la poliție, trebuie să plătească 30.000 de euro, cât costă motorul. Am factură de la reprezentanță, cât va costa piesa! Oricum, mașina aia nu face mai mult de 100.000 de euro, nu înțeleg de ce zice că valorează jumătate de milion”, a afirmat Giti, mecanicul din Ștefănești.

Artistă celebră, victima lui „Giti, meseriașul vedetelor” / „Refuză să-mi înapoieze mașina de 20.000 de euro!”



„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro

Ca să demonstreze cu probe că suma de 30.000 de euro reprezintă contravaloarea motorului care, ca o paranteză, „s-a stricat” la el în service, „Mecanicul vedetelor” a transmis reporterilor SPYNEWS un document din care rezulta că piesa comandată costa aproape 30.000 de lei, nicidecum 30.000 de euro, așa cum afirmase inițial. „Aaa, da! M-am încurcat... Eu așa înțelesesem de la reprezentanță. OK, atunci să-mi plătească 28.163 lei, nu 30.000 de euro, cât am zis inițial. Am greșit eu, era vorba de 30.000 de lei, nu de euro. Vreau doar cât va costa piesa, iar cu manopera fac eu cinste, ca să vadă că sunt de bună credință. Dar să vedem dacă plătește, ca să îi dau mașina înapoi!”, a susținut meseriașul.

Becali, Olăroiu, Selly și Zbir – pe lista meseriașului acuzat că i-a luat unui client un bolid de jumătate de milion de euro


Pe de altă parte, clientul Cristi Bârsan (foto jos) susține că vrea doar mașina, întrucât cei de la reprezentanță i-au cerut o sumă mai mică decât cea solicitată de Giti, prețul incluzând și piesele, și manopera. Și, întrucât Giti refuză să îi returneze mașina, a anunțat că va merge la service însoțit de polițiști, pentru a-și recupera bunul sechestrat din luna ianuarie. Un alt „amănunt” este acela că Bârsan susține că i-a dat lui Giti până acum, pentru... nimic, aproape 40.000 de lei. Și a rămas și cu banii dați, și cu mașina „confiscată”.

„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro




Pe de altă parte, ieri, Giti s-a ales cu o nouă plângere penală, formulată de familia artistei Rodica Crețu (foto jos). Cântăreața a declarat că a încercat să-și recupereze mașina aflată de șapte luni în service-ul lui Giti, dar că acesta refuză să i-o înapoieze, invocând diverse motive, ca și în cazul lui Cristi Bârsan. „Nu am putut să îi returnez mașina doamnei Rodica Crețu, fiindcă am fost în spital. Merg în cârje, abia mă deplasez. Când a sunat doamna, eram în spital, la tratament pentru coloană”, a susținut Giti. Însă, la ora la care susținea că zăcea pe patul de spital, Giti se ridicase precum Lazăr pe picioarele lui și stătea, fără cârje, pe terasa lui Cristi Bîrsan.


Deși părea o minune biblică faptul că a mers, în condițiile în care susținea că era imobilizat la pat, Giti a explicat, ulterior, că mai lasă cârjele din când în când la mașină, cu toate că medicul i-a recomandat să le folosească non-stop. „Aaaa! Le lăsasem la mașină. Medicul mi-a zis să le folosesc mereu, însă am zis că pot merge câțiva pași, până la terasă”, a explicat Giti.
În cadrul discuției de la terasa lui Bârsan, Giti l-a sunat pe un șef din poliție, care le-a recomandat celor doi să se înțeleagă, iar Bârsan a perceput apelul cu șeful din poliție drept o „intervenție”.

„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro



Contactat de reporterii SPYNEWS, șeful din poliție a explicat că a vrut doar să-i ajute pe cei doi să se împace, să rezolve problema penală pe cale amiabilă, nicidecum să intervină pentru soluționarea dosarului în favoarea lui Giti, pe care, de altfel, nici nu l-ar cunoaște. „Mecanicul respectiv mi-a spus că vrea să îi înapoieze mașina și că va rezolva pe cale amiabilă. I-am spus să mă sune când este față în față cu reclamantul, ca să mă asigur că va face acest lucru. Nu a fost o intervenție, pur și simplu am vrut să știu dacă se împacă sau vom continua ancheta. Oricum, mecanicul respectiv are mai multe dosare în lucru...”, a declarat, pentru SPYNEWS, șeful din poliție sunat de Giti, de față cu reclamantul Bârsan.


Becali, Olăroiu, Selly și Zbir – pe lista meseriașului acuzat că i-a luat unui client un bolid de jumătate de milion de euro

Gigi Becali, la un pas de marea finalizare

Într-o situație asemănătoare cu cea a lui Cristi Bârsan și a artistei Rodica Crețu este și Gigi Becali (foto jos), care are o limuzină în atelierul lui Giti de mai bine de un an. „N-am apucat să o repar nici pe a domnului Gigi Becali, fiindcă am avut niște probleme personale, dar sper să facem un articol frumos când îi voi duce mașina acasă”, a declarat mecanicul acuzat că a pus stăpânire pe Bentley-ul de jumătate de milion de euro al lui Cristi Bârsan și pe Mercedesul de 20.000 de euro al artistei Rodica Crețu.

Becali, Olăroiu, Selly și Zbir – pe lista meseriașului acuzat că i-a luat unui client un bolid de jumătate de milion de euro



Referitor la situația de mai sus, care stagnează din aprilie 2023, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a precizat:
„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, într-un articol de presă, intitulat "Afacerist celebru, jefuit de un bolid jumătate de milion de euro/...", Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, este abilitat să comunice următoarele:
Polițiștii orașului Voluntari efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la aspectele precizate în materialul respectiv.
Facem precizarea că, potrivit art.285 al.1 din C.p.p, "Urmărirea penală are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existenta infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea in judecată", iar potrivit al.(2) "Procedura din cursul urmăririi penale este nepublică”.

Becali, Olăroiu, Selly și Zbir – pe lista meseriașului acuzat că i-a luat unui client un bolid de jumătate de milion de euro

Ce spune afaceristul Cristi Bârsan:
„Mașina a fost dusă pe roți, am dus-o ca să constate ce probleme are. (...) A făcut-o bucăți (foto sus), apoi a refuzat să îmi returneze mașina, motiv pentru care am depus plângere penală la Poliția Voluntari. Polițiștii au ținut dosarul la sertar mult timp, până când a mers avocatul meu peste ei și le-a cerut să ia măsuri. Abia atunci au trimis dosarul la Parchet, pentru număr unic. Au susținut că au peste 90 de dosare în lucru și că vor lua în considerare plângerea mea abia atunci când îi va veni rândul. (...) Am mers în repetate rânduri la service, pentru a-mi recupera autoturismul, însă mecanicul respectiv a refuzat categoric să mi-o înapoieze. Mi s-a părut scandalos că trebuie să mă milogesc de el să îmi dea mașina înapoi. Mașina mea, pentru care în prezent plătesc asigurare CASCO, pentru care plătesc impozit, pentru care plătesc RCA ș.a.m.d. Pentru care plătesc mii de euro, dar nu mă pot folosi de ea, fiindcă nu vrea un mecanic auto. (...) Sătul de amânări, am vorbit la reprezentanță, iar de acolo mi-au spus să le duc motorul, că în 3-4 ore îi montează ei și mi-l dau înapoi, ca să îl pună respectivul mecanic la loc, însă nici aceasta variantă nu a acceptat-o individul. Pur și simplu, nu vrea să îmi returneze mașina de jumătate de milion de euro! Tind să cred că a stricat-o mai tare și nu vrea să se afle, ca să nu plătească pentru pagubele produse. (...) În aceste nouă luni, am sunat la 112 de mai multe ori, am explicat situația, iar dispecerul a susținut că nu este o urgență faptul că cineva mi-a luat mașina de jumătate de milion de euro. Dacă intru peste el în service și îmi iau mașina înapoi, risc să mă aleg eu cu dosar penal, pentru violare de domiciliu sau pentru violarea sediului profesional! Mi se pare scandalos că Poliția nu face nimic, în condițiile în care este proprietatea mea, de care sunt privat!”
„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro


Ce spune artista Rodica Crețu:
„I-am dat bani pentru piese, i-am dat și pentru manoperă, însă nu a eliberat nicio chitanță. Au trecut șapte luni. Am tot întrebat ce se întâmplă cu mașina, însă ne-a tot amânat. I-am zis că vreau să luăm mașina de la service-ul lui, ca să o ducem în altă parte. Am mers la firmă, ca să luăm mașina, însă a susținut că este bolnav și că nu poate să vină să deschidă ușa. Ne rugăm de el să ne dea mașina înapoi. Am sunat la 112 și am fost îndrumați să mergem la Poliția Voluntari, însă nu vrem să depunem plângere acolo, fiindcă îl protejează, nu s-a făcut nimic în celelalte dosare pe care le are acolo. Vom merge la IPJ Ilfov, ca să ne ajute să ne recuperăm mașina. Nu știm ce să mai facem, nu putem înțelege de ce este protejat acest individ, de aceea am decis să apelăm la SPYNEWS!”

„Mecanicul vedetelor”, acuzat că a maltratat o clientă și că terorizează familia afaceristului căruia i-a sechestrat un bolid de jumătate de milion de euro


Ce spune „Giti, mecanicul vedetelor”:
„Domnul Bârsan este un om de milioane. Mi-a dat bani în avans. Nu înțeleg de ce a apelat la poliție și la presă. O să îi dau mașina doar atunci când o să reușesc să o repar. Nu mă interesează că el o vrea așa, dezmembrată. Nu i-o dau! Și, ce dacă e mașina lui?! Este vorba de prestigiul meu de mecanic, nu pot să i-o returnez așa, fiindcă i-am promis în ianuarie că i-o repar. Nu pot să îi las pe alții să îl păcălească. Alții i-au cerut 30.000 de euro. Eu am o imagine, am clienți grei, nu pot să îi dau mașina defectă, din moment ce i-am promis că i-o repar. (...) Mi-a dat bani pentru piese, dar i-am cheltuit cu înmormântarea tatălui meu. Apoi, mama a făcut AVC și s-a operat de cancer. Acum, pe mine mă doare coloana și nu pot să lucrez la mașină... Numai necazuri! De aceea stă mașina de nouă luni la mine în service. Am avut probleme mari anul acesta. Dar promit că în două zile e gata și poate să vină să o ia. Chiar vă invit la mine la service, ca să stăm de vorbă și să facem un articol frumos, că mașina va fi gata peste două zile! (...) Doamna Rodica Crețu m-a înjurat, mi-a vorbit foarte urât! I-am explicat că am niște probleme, dar a vorbit foarte urât. Mi-e rușine de rușinea ei, că are păr alb pe cap! (...) Mașina domnului Gigi Becali e tot aici, în service. Nu am avut timp să o repar nici pe a dumnealui. Dar se face și mașina aia. Facem ceva frumos când îi duc mașina domnului Gigi Becali! Mergem la el acasă, filmăm, facem poze...”

Citește și: Designer celebru, atac dur la Parchetul General: „Procurorii au distrus probe din dosar!” / Documente exclusive

În articolul
Câți bani vrea „Giti, mecanicul vedetelor”, ca să îi înapoieze unui client bolidul de jumătate de milion de euro! „Cu manopera fac eu cinste! Facem ceva frumos când îi duc mașina domnului Gigi Becali!”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Anunț ANM! Vremea se încălzește. Meteorologii anunţă maxime de 23 de grade Celsius
Meteo • la 08:43
Anunț ANM! Vremea se încălzește. Meteorologii anunţă maxime de 23 de grade Celsius
  • Meteorologii anunță că astăzi temperaturile vor crește considerabil în toată țara
  • Maximele vor fi încadrate între 17 și 23 de grade Celsius
Care va fi programul magazinelor anul acesta, de Paște. Până când vor putea face românii cumpărături
Stiri interne • la 08:31
Care va fi programul magazinelor anul acesta, de Paște. Până când vor putea face românii cumpărături
  • Magazinele și-au adaptat programul de funcționare în perioada sărbătorilor
  • Până când vor putea face românii cumpărături
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close