Dezvăluiri incredibile despre cazul Caracal! Alexandra Măceșanu ar fi fost traficată și dusă în haremul unor arabi

Dezvăluiri incredibile despre cazul Caracal! Alexandra Măceșanu ar fost traficată și dusă în haremul unor arabi © Arhiva

În fiecare zi apar noi informații despre cazul care a cutremurat România. Alexandra Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ar fi fost traficată printr-o rețea de proxeneți din Bari și acum s-ar afla pe mâinile unor arabi.

Chiar Alexandru Cumpănașu, unchiul copilei, a făcut aceste dezvăluiri. Politicianul pare foarte sigur de faptul că adolescenta s-ar aflat în aceste momente pe mâinile unor oameni din Tunisia și Maroc, fiind răpită în scopul prostituției.

Răpită și dată pe mâinile proxeneților?

Alexandra Măceșanu ar fi fost luată din România prin intermediul unei rețele de traficanți, apoi dusă în Orient, acolo unde s-ar afla și în prezent. Până la acest moment, informația nu a fost confirmată de nici o autoritate competentă.

"A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului", a declarat Alexandru Cumpănașu, potrivit știrile kanald.ro.

Au trecut patru luni de când s-a aflat despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, cel numit și monstrul din Caracal. Ancheta este departe de a fi finalizată și zilnic apar noi dezvăluiri, care încurcă și mai mult ațele poveștii.

Mai multe persoane au susținut că au văzut-o pe Alexandra Măceșanu în Italia, fiind obligată să se prostitueze acolo, după ce a fost răpită cu ajutorul lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest