Caz cutremurător în Arad! Un preot a fost găsit împuşcat în cap

Preot găsit mort în Arad © aradon.ro

Scene şocante în Arad, unde un preot a fost găsit împuşcat în cap. Poliţiştii, aflaţi la faţa locului, au demarat o anchetă.

Preotul în vârstă de 54 de ani era paroh în localitatea Hăşmaş, în cadrul bisericii „Cuvioasa Paraschiva” şi se afla pe proprietatea sa, o pescărie situată între localităţil Tăgădău şi Comăneşti, când a fost găsit împuşcat în cap. Lângă trupul său neînsufleţit a fost găsită o armă de vânătoare de calibrul 12 mm.

Pele Cucu este numele preotului care fost găsit împuşcat în cap, şi din primele cercetări, rezultă că preotul nu era deţinător de armă. Preotul ar fi avut probleme cu hoţii de peşte, în ultima vreme, şi nu este exclus să fie vorba despre o crimă. Se ia în calucul, de asemena şi o posibilă sinucidere sau un accident.

Cadavrul preotului a fost descoperit astăzi, iar autorităţile au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit preotul Pele Cucu.

Conform aradon.ro, soția preotului a fost cea care l-a găsit fără suflare.

 „Ipotezele pe care le luăm în calcul sunt cele ale unui accident – posibil ca victima să fi vrut să-și curețe arma – sau a unei sinucideri”, a declarat Daniel Belei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu. 

Cadavrul preotului urmează să fie expertizat medico-legal, iar familia şi mai mulţi localnici vor fi audiaţi de procurorii de caz pentru a fi stabilie împrejurările în care a murit preotul.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro