Caz cutremurător în Vrancea! Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de propriul frate

Caz cutremurător în Vrancea! Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de propriul frate © Arhivă

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Vrancea! Fratele său mai mic l-a înjunghiat în spate, cauzâdu-i astfel moartea. Iată ce l-a împins pe tânăr să recurgă la acest gest înfricoșător!

Scenele de violență au avut loc sâmbătă în comuna Vidra, satul Ireşti, din judeţul Vrancea. Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a înjunghiat propriul frate în spate după ce între ei a izbucnit un conflict din cauza băuturilor alcoolice. Lucrurile au escaladat între ei, însă nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit.

Un echipaj de salvare a fost sunat pentru a opri conflictul dintre cei doi frați. Medicii ajunși la fața locului au intervenit imediat și au efectuat mai multe manevre de resuscitare pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 35 de ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea.

„Printr-un apel 112 a fost anunțat la Vidra - Irești un conflict spontan între frați, în urma căruia unul dintre ei a fost înjunghiat în spate. Victima 35 de ani! Agresiunea s-a produs in locuința comuna. Agresiunea a avut loc pe baza unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Agresorul are vârsta de 23 de ani. Suspectul  se află în custodia polițiștilor”, a transmis IPJ Vrancea, conform ziaruldevrancea.ro.

Din păcate însă, decesul bărbatului a fost confirmat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma acestui caz, agresorul în vârstă de 23 de ani se află în custodia Poliției pentru fapta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro