Caz dramatic la Botoșani. O fetiță se luptă între viață și moarte, după ce a băut otravă pentru purici

O fetiță se luptă între viață și moarte, după ce a băut otravă pentru purici © Pixabay

Caz dramatic la Botoșani, după ce o fetiță a băut otravă pentru purici și a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Acum micuța, în vârstă de doar trei ani, este în comă, luptându-se pentru viața sa. 

O fetiță din comuna Dersca, din județul Botoșani, a ajuns de urgență la spital, după ce a consumat o substanță pentru purici, ținută într-o sticlă de suc. Minora a băut câteva înghițituri, apoi a căzut la podea. 

Mama minorei a fost cea care a găsit-o și a sunat, în stare de șoc, la numărul unic de urgență 112 pentru a cere urgent ajutor. 

Femeia ținea substanța nocivă într-o sticlă de suc, iar într-un moment în care nu și-a supravegheat copila, minora, de curiozitate, a luat câteva înghițituri care i-au fost fatale.

La sosirea cadrelor medicale, femeia le-a povestit ceea ce s-a întâplat și deși spune că minora nu a băut mult din lichidul otrăbitor, medicii au declarat că starea fetiței este extrem de gravă, fiind ăn comă. 

Inițial, medicii au transportat-o pe copilă la Spitalul Dorohoi, însă, ulterior, echipajul SMURD a transferat-o la spitalul din Botoșani, în comă, cadrele medicale internând-o pe secția de reanimare.

Acum, medicii fac tot posibilul să îi salveze viața copilei, însă rămân rezervați în privința schimbării spre bine a stării de sănătate a copilei, starea ei fiind una extrem de gravă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro