Caz dramatic la Suceava. Un copil a fost tăiat cu drujba pe faţă chiar de fratele său

Un copil a fost tăiat cu drujba pe faţă chiar de fratele său © Arhiva

Scene şocante au avut loc în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava, acolo unde un copil a fost tăiat pe faţă cu drujba chiar de fratele său mai mare. Victima a ajuns de urgenţă la prima unitate medicală.

Teribilul incident a avut loc în duminică, 1 martie 2020, în a doua parte a zilei, în jurul orei 17:00, chiar în curtea casei. Totul se pare că a fost doar un accident.

Îngrozită, bunica în grija cărora se afla, a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor.

"Polițiștii din cadrul oraşului Vicovu de Sus, Suceava, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un minor, din orașul Vicovu de Sus, în vârstă de 3 ani și 10 luni a fost adus cu ambulanța la Spitalul de Urgență Suceava. Victima a fost transportată cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost diagnosticat cu 'plăgi tăiate cu drujba la nivelul feței', fiind internat. S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Tot bunica a fost cea care le-a explicat oamenilor legii cum s-a petrecut întreaga tragedia, care putea avea un final mult mai sumbru.

Femeia a explicat că nepotul cel mare se juca cu o drujbî electrică, iar la un moment dat ar fi pornit-o şi din greşeală şi-a atins fratele mai mic cu lama pe faţă.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, în cauză s-a întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro