Caz revoltător la Focșani! Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, invadată de gândaci. Ce spune conducerea unității medicale / FOTO

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Focșani, invadată de gândaci © Arhiva

O fotografie scandaloasă a ajuns virală pe internet, după ce o pacientă a Spitalului Județean din Focșani a făcut-o publică.

Femeia se afla cu micuțul ei la spital, la secția de Pediatrie, când a avut parte de șocul vieții ei.

Chiar în salon, lângă patul copilului ei, femeia a fotografiat o mulțime de gândaci. Insectele erau prinse într-o capcană lăsată în văzul tuturor, deși exista pericolul ca un copil să atingă acel obiect în orice moment.

Situația este cu atât mai revoltătoare, cu cât, aceeași pacientă spune că s-a confruntat cu aceeași situație și în urmă cu nouă ani.

Femeia a fotografiat capcana plină de gândaci și a urcat fotografia pe contul ei de socializare, acolo unde și-a strigat nemulțumirea.

Doamneee ferește! Secția de pediatrie Focșani, gândaci ca la ghenă! Ăștia se bat pentru ciolan, iar noi murim cu zile, te duci cu o boală și vii cu șapte! (Fotografia e făcută astăzi)… da da, astăzi de dimineață! (duminică- n.red.) Am stat și eu cu un copil internată, țin minte cum omoram gândacii de pe perete toată noaptea, însărcinată fiind cu cel de al doilea… Asta fiind acum 9 ani, astăzi e la fel”, a scris femeia pe pagina de socializare.

De cealaltă parte, reprezentanții unității medicale susțin că aceea era o capcană care să omoare gândacii apăruți în saloane din cauza paciențiilor care își țin mâncarea prin sertare.

„Acolo sunt puse capcane pentru gândaci, sunt puse cu acordul medicului epidemiolog. Nu sunt probleme cu gândacii în spital, insectele mai apar pentru că pacienții țin mâncare în sertare, deși există frigidere. Capcanele au un gel special care atrag gândacii, sunt pentru prevenire. Nu circulă gândacii prin salon. Secția de pediatrie arată foarte bine, este curată, a fost modernizată recent. A fost și control de la DSP, totul a fost în regulă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani, Alina Cosma, conform Mediafax. 

Imediat după ce femeia din Focșani a făcut publică imaginea, comentariile au curs pe bandă rulantă. Se pare că, nu este prima persoană care se confruntă cu această problemă. Mulți internauți au spus faptul că mereu au existat probleme cu gândacii în unitatea medicală.

”Rușine responsabililor sau mai bine spus iresponsabililor, fereascā Domnul să te îmbolnăvești”, ” La noi totul e posibil”, ”Doamne ferește, nu am cuvinte”, ”Sunt o sursă de microbi”, sunt doar câteva dintre comentariile postate la fotografia femeii. 

Alții nu au blamat atât de mult această problemă întâlnită și consideră că nu sunt vinovați medicii din respectivul spital.

Totuși, se vede că ar fi curat linoleumul... gândacii sunt prezenți peste tot în oraș, cel putin, pentru că există ouăle lor depuse în fisurile cladirilor. Nu e ceva ce poate fi controlat de personalul spitalului, și, la câte respinsabilități au,chiar nu e treaba lor”, a fost un alt comentariu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro