Caz revoltător la Hunedoara! Un bebeluş a fost răpit din maternitate pentru a fi folosit la cerşit

Caz revoltător la Hunedoara! Un bebeluş a fost răpit din maternitate pentru a fi folosit la cerşit © Arhivă

Un bebeluş de doar câteva luni a fost răpit din maternitate de către un bărbat în Petroşani. Nou-născutul fusese abandonat în spital cu puţin timp înainte şi folosit pentru a fi folosit la cerşit.

Din fericire, bebeluşul a ajuns pe mâinile oamenilor legii şi dus înapoi în unitatea medicală. În acest caz, poliţiştii au alertat Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara, iar mama acestuia a fost găsită imediat. 

Femeia a fost supusă la supusă la diverse întrebări. Aceasta a susţinut că bărbatul care răpise bebeluşul din spital a fost chiar tatăl copilului, dar certificatul de naștere al acestuia este trecut un alt tată, cel cu care mama nou-născutului este acum căsătorită, potrivit opiniatimisoarei.ro.

„La Poliția Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 4 luni (despre care a declarat că îi este tată biologic). Bărbatul a declarat că mama minorului (concubina sa, o femeie de 31 de ani) a plecat de acasă și a lăsat minorul în grijă lui, însă el nu este în măsura să îl îngrijească. Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate. O jumătate de oră mai târziu, reprezentanții unității medicale au sesizat poliția cu privire la dispariția minorului internat în prealabil în cadrul secției Pediatrie. Polițiltii au identificat minorul, care se afla împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani. Aceștia au fost conduși la sediu Poliției Municipiului Petroșani, unde a fost solicitată prezența reprezentanților DGASPC", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

În urma acestui caz, bebeluşul şi mama acestuia au ajuns într-un maternal din Hunedoara. În continuare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a transmis că se vor face demersuri pentru ca femeia să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Micuţul de doar patru luni a fost dus într-un centru specializat de la Direcția de Asistență Socială. 

"În cursul serii, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru specializat, din subordinea DGASPC”, au mai transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro