Caz revoltător la Medgidia! Paznic, acuzat că a batjocorit mai multe eleve

Caz revoltător la Medgidia! Paznic, acuzat că a batjocorit mai multe eleve © captura video

Acuzații grave într-un liceu din Medgidia. Paznicul școlii, bărbatul care se prespune că ar trebui să îi protejeze pe elevi, este suspectat că a molestat mai multe minore.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, este acuzat că a agresat sexual mai multe eleve, atingându-le în zonele intime, după ce le cerea țigări și aștepta în schimb favoruri sexuale. "Îi dădea o ţigară, mâine dă-mi un pupic, poimâine o atingere", a declarat mama unei eleve, potrivit observator.tv.

Părinții sunt hotărâți să se facă dreptate

Un alt părinte susține că paznicul i-a propus fiicei sale să întrețină relaxii sexuale cu fata lui. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost surprins și pe camerele de luat vederi instalate în școală în timp ce stătea de vorbă cu mai multe eleve, undeva în zona unor băi. Mai multe fete de clasa a VIII-a le-au povestit părinților că au fost avuzate sexual și chiar li s-a cerut să întrețină relaxii sexuale sau să îl însoțească la un meci de volei. Părinții au făcut o plângere împotriva bărbatului și așteaptă ca organele competente să își facă treaba în acest caz. 

Cu toate acestea, directoarea școlii din Medgidia susșine că bărbatul are referințe bune și nu a avut niciodată un comportament nepotrivit.

"Paznicul este angajat de 10 ani, a fost concurs, a întrunit toate condiţiile, avea un curs, şcoală pentru paznici, mai lucrase în domeniu, avea referinţe foarte bune.", a declarat directoarea școlii, potrivit Observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro