Caz şocant în Argeş! Un bebeluş a fost bătut cu bestialitate doar pentru că nu se oprea din plâns. Cum a fost pedepsit agresorul

Caz şocant în Argeş! Un bebeluş a fost bătut cu bestialitate doar pentru că nu se oprea din plâns. Cum a fost pedepsit agresorul © Pixabay

Scene înfiorătoare în Argeş! Un bebeluş de doar câteva luni a fost snopit în bătaie de concubinul mamei sale. Toate astea pentru că nou-născutul nu se putea opri din plâns.

Cazul halucinant a avut loc în Poiana Lacului, Argeş. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a bătut fără nicio urmă de milă un bebeluş de doar 7 luni, din motiv că micuţul plângea. Enervat la culme, acesta nu şi-a mai putut abţine furia şi s-a răzbunat pe nou-născut.

Totul a început după ce agresoul de 37 de ani şi iubita lui, mama bebeluşului, s-au luat la ceartă. Bărbatul consumase alcool şi se afla în stare de ebrietate.

Având mintea înecată în alcool, bărbatul nu a mai ţinut cont de faptele sale şi a început să lovească cu bestialitate bebeluşul, deoarece acesta speriat a început să plângă. Enervat de sunetele sale, agresorul l-a snopit în bătaie, fără pic de remuşcare.

Loviturile primite de bebeluş au fost atât de grave, încât micuţul a trebuit să ajungă pe mâinile medicilor. Copilul a fost dus Spitalul de Pediatrie Piteşti, prezentând traumatisme faciale şi craniene.

Bărbatul a recunoscut că este violent

Agresorul a fost arestat de oamenii legii. Acesta a mărturisit că este violent după ce consumă băuturi alcoolice. 

În urma faptelor sale crunte, bărbatul fost trimis în judecată pentru tentativă de omor raportat la violenţă în familie.

Zilele trecute, bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare de către Tribunalul Argeș pentru comiterea faptei. Cu toate astea, decizia nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro