Caz şocant în Botoşani! Un bebeluş a murit după ce mama de 16 ani a încercat să nască acasă, pe ascuns

Caz şocant în Botoşani! Un bebeluş a murit după ce mama de 16 ani a încercat să nască acasă, pe ascuns © Pixabay

Sfârşit cumplit pentru un nou-născut din Botoşani! Bebeluşul a murit după ce mama sa de doar 16 ani a încercat să-i dea naştere fără ca părinţii ei să afle. Iată cum s-a întâmplat tragedia!

Bebeluşul a murit asfixiat, după ce o tânără de doar 16 ani a încercat să-l nască, ascunzându-se de mama sa. Micuţul a murit asfixiat din cauza poziţionării greşite a acestuia, ieşind cu picioarele înainte. Capul său nu a mai putut ieşi, astfel că nu a avut cum să respire.

Clipele teribile au avut loc sâmbătă, în localitatea Hlipiceni, judeţul Botoşani. Deşi mama fetei a observat o stare de agitaţie în comportamentul său, ducându-se fie în cameră, fie în toaleta aflată în curte, tânără a reuşit vreme de nouă luni de zile să-şi ţină ascunsă sarcina.

„La un moment dat, am intrat în camera fetei şi am observat că aceasta plângea şi avea ceva între picioare, iar când m-am uitat mai bine am observat trupul pe jumătate ieşit, al unui bebeluş”, a declarat mama tinerei, conform aceleiaşi surse.

După ce şi-a dat seama de starea bebeluşului, cea care a alertat disperată echipajele de salvare a fost mama adolescentei. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bebeluşui de sex masculin, conform monitorulbt.ro.

„Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind vorba de o prezentaţie pelviană, iar decesul survenind, probabil, în urma asfixiei mecanice. Acest lucru urmează să fie stabilit de medicii legişti”, a declarat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani, potrivit sursei menţionate anterior.

În urma acestui caz cutremurător, trupul neînsufleţit al nou-născutului a fost luat de medicii legişti pentru a i se efectua autopsia. În ceea ce o priveşte pe tânăra de 16 ani, aceasta a ajuns la Maternitatea Botoşani, loc în care i-a fost scoasă placenta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro