Caz şocant în Braşov! Un bărbat şi-a violat fiica, apoi a vândut-o pe câţiva lei: "Fă o tură cu ea"

Un caz şocant a îngrozit Braşovul, după ce un bărbat şi-a batjocorit fiica minoră de mai multe ori, apoi a vândut-o pe câţiva lei unui italian. Pentru faptele sale îngrozitoare, bărbatul s-a ales cu ani grei de puşcărie.

Copilăria minorei a fost spulberată chiar de cel care îi este părinte, încă din 2014, atunci când avea numai 12 ani.

Fata a fost violată de nenumărate ori de tatăl ei, apoi de italianul căruia îi fusese vândută. Copila a îndurat mult timp aceste traume la care a fost supusă, iar frica a făcut-o să nu meargă la poliţie şi să îşi denunţe tatăl.

Tatăl fetei nu s-a oprit doar la fiica sa, ci a mai batjocorit încă o minoră. Prietena copilei lui care venise să stea la ei o perioadă a fost şi ea supusă aceluiaşi tratament. A fost mai întâi violată de tatăl prietenei sale, apoi vândută şi ea aceluiaşi italian.

După denunţul fetei, procurorii au aflat că Vasile Pădure, tatăl minorei şi vinovat de traumele prin care cele două fete au trecut, le+a vândut pe cele două fete unui italian pentru sumade 200 de lei.

"După ce au fost agresate de inculpat în acest scop, cele două (...) l-au însoţit la domiciliul italianului, unde acesta era singur şi îi aştepta, cele două întreţinând relaţii sexuale forţate cu italianul, inculpatul primind suma de 200 de lei de la acesta din urmă”, se arată în sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Braşov.

Minora le-a mai povestit oamenilor legii, că ori de câte ori se împotrivea să se culce cu bărbatul italian, tatăl ei o bătea crunt. Un astfel de episod, care a marcat-o pe minoră, a fost atunci când, aflaţi toţi trei în maşină străinului, tatăl ei a fost cel care i-a spus italianului "să facă o tură cu ea".

După acest terifiant episod, minora nu a mai rezistat şi a mers la poliţie pentru a-şi denunţa tatăl.

În acest caz, poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar pensal, iar acum Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pe tatăl minorei la 10 ani de închisoare pentru trafic de minori şi viol.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro