Caz şocant în Câmpia Turzii! Şeful poliţiei a fost prins băut la volan

Caz şocant în Câmpia Turzii! Şeful poliţiei a fost prins băut la volan © captura video

Uluitor ce s-a putut întâmpla în Câmpia Turzii, după ce şeful poliţiei din municipiu a fost prins băut la volan.

Totul a avut loc seara trecută, când comisarul Florin Fodorean a refuzat să facă etilotestul, cu toate că mirosea a alcool. În cele din urmă, a fost dus la spital, iar medicii au stabilit un grad de 0,7 la mie în sânge

Reacţia comisarului nu a întârziat să apară. "Deocamdată nu e confirmat dacă am condus sau nu băut. S-a confirmat. A venit rezultatul de la IML. Aţi avut până în 0,8. Deci nu cunosc, nu pot să vă dau detalii. V-am spus, adresaţi-vă Inspectoratului de Poliţie", susţine Florin Fodorean, şeful Poliţiei Câmpia Turzii.

Amendă de 1000 de lei 

În urma incidentului, Inspectoratul de Poliţie din Cluj s-a sesizat imediat, iar şeful Poliţiei a rămas fără carnet de conducere timp de 90 de zile, alegându-se şi cu o amendă de 1000 de lei. Reprezentanţii Inspectoratului sunt foarte stricţi atunci când vine vorba despre respectarea legii, luând măsuri dure contra celor pe care îi prind băuţi la volan. 

Comisarul riscă să rămână fără loc de muncă, cu toate că lucrează în domeniu din anul 1990, devenind şef al poliţiei din Câmpia Turzii din anul 2017. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro