Caz şocant în Deva! Un bărbat a fost violat de două femei, în faţa iubitei: „A fost pus în genunchi, pe cioburi..."

Caz şocant în Deva! Un bărbat a fost violat de două femei, în faţa iubitei: „A fost pus în genunchi, pe cioburi..."

Un bărbat din Deva a trecut prin momente groaznice, totul fiind planul de răzbunare al fostului iubit al partenerei sale.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a reclamat pe 19 ianuarie faptul că a fost agresat de mai multe persoane. El se afla în locuiţa iubitei sale, în vârstă de 20 de ani, moment în care au intrat mai multe persoane în casă. Tinerii intruşi i-au agresat atât pe băiatul de 25 de ani, cât şi pe iubita acestuia. 

Bărbatul a fost bătut şi jefuit, agresorii furânu-i suma de 950 de euro , dar şi telefonul mobil.

Totul a fost pus la cale de fostul iubit al tinerei, care a constâns-o şi pe fată să părăsească imobilul în momentul în care au plecat.

La ce chinuri a fost supus tânărul de 25 de ani

„În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat. Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă. În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel. Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arată în dosar, potrivit adevărul.ro

Mai mult, agresorii i-au vandalizat şi maşina tânărului, i-au furat un mp3 player, două stick-uri de memorie şi un ceas.

Pe lângă toate infracţiunile deja comise, tinerii au răpit-o pe fata de 20 de ani şi, împotriva voinţei sale, au transportat-o în Aiud.

Cercetările în acest caz a fost finalizat iar cei şapte tineri au fost condamnaţi la închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro