Caz şocant în Iaşi! O femeie ar fi fost ucisă cu sânge rece de propriul fiu. Soția lui a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele său

Caz şocant în Iaşi! O femeie ar fi fost ucisă cu sânge rece de propriul fiu. Soția lui a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele său © Arhivă

Scene de groază în Iaşi! O mamă ar fi fost ucisă de propriul fiu, fără nicio urmă de remuşcare. Bărbatul ar fi folosit un lemn cu care a lovit-o până şi-a dat ultima suflare în zona capului.

Cazul halucinant a avut loc în Paşcani, judeţul Iaşi. Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Paşcani, judeţul Iaşi şi-ar fi ucis mama, după ce a lovit-o cu un lemn în zona cefei.

Bărbatul, pe numele său Constantin Roman a fost luat de oamenii legii şi transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”din Iași pentru a fi supus unei expertize psihiatrice.

În urma efectuării acestei expertize, medicii vor putea stabili cu exactitate dacă bărbatul de 44 de ani a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-ar fi omorât mama.

Bărbatul a mai intrat o dată în atenţia magistraţilor, în urmă cu doar câteva luni. La acea vreme, pe numele său a fost cerută emiterea unui ordin de protecţie chiar de propria soţie, potrivit bzi.

„Instanța admite cererea promovată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani pentru reclamanta M.R. în contradictoriu cu pârâtul Roman Constantin și, în consecință, emite un ordin de protecție prin care se dispune pe o perioadă de trei luni evacuarea pârâtului și reintegrarea reclamantei Roman Maria în locuința de domiciliu, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantă și față de locuința de domiciliu a acesteia, interzicerea pentru pârât a oricărui contact cu reclamanta, să se prezinte la un interval de zece zile la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție. Executorie”, au informat magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani, conform sursei menţionate.

Ordinul de protecţie a expirat în urmă cu doar câteva zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro